Gemeente Almelo

Werk zoeken in de gemeente Almelo

vacatures, logo

Link aanmelden

Homepage


Overijssel

Gemeente Almelo

Almelo

Aadorp

Bornerbroek

Mariaparochie
Vacature zoeken Pijl
Met ruim 72.000 inwoners is Almelo een middelgrote gemeente midden in het Twentse land, waar de natuur tot ver in de binnenstad reikt. Door een breed aanbod van winkels, scholen, ondernemingen en de sfeervolle binnenstad is Almelo een aantrekkelijke woon- , leer- en werkstad..

Almelo kent veel bedrijvigheid. Deze vindt onder andere in de Bornsestraat, de Buitenhaven, het Dollegoor, het Wendelgoor, Noordbroek, de Turfkade en op de terreinen Twentepoort en het Bedrijvenpark Twente. In de industriehaven wordt zo'n miljoen ton goederen per jaar gelost. In het zuiden van de stad is een nieuw bedrijventerrein gepland onder de naam XL Businesspark Twente dat voor de gehele regio bedoeld is en een eigen aansluiting op de A35 heeft. Het gaat hierbij om bedrijven in de logistiek, transport, distributie en industrie. Er komen mogelijk meerdere windmolens op het bedrijventerrein.

Personeel gevraagd.

Op zoek naar een vaste- , parttime- of fulltime baan bij een bedrijf? Om een vacature te vinden heeft u informatie over werkgevers nodig! En wel van werkgevers met een vacaturepagina, zodat u weet naar wat voor personeel er wordt gezocht! Op deze website vind u ondernemingen met een vacaturepagina! Het is voor u wel even uitzoeken maar het kan lonen! Uiteraard kunt u een organisatie op basis van het bedrijfsprofiel ook een open sollicitatie sturen. Op deze website vindt u ook Google advertenties van bedrijven die op zoek zijn naar personeel.