Werk zoeken in Zuid-Holland

Banen bij bedrijven in 's-Gravenzande


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Vereijken Kwekerijen B.V.
Vereijken Kwekerijen B.V. is een omgeving die zich kenmerkt door een open cultuur, korte communicatielijnen met energieke, enthousiaste en resultaatgerichte medewerkers. Er werken 100 medewerkers(sters) en in het hoogseizoen nog extra seizoenmedewerk(st-)ers

Pligt
Pligt Professionals staat voor een professionele innovatieve organisatie met als hoofdactiviteit de teelt van potplanten.

Van de Ven fashion
Voor de nieuwste mode trends, betaalbare kleding en het beste kledingadvies kunt u terecht in een van de 28 Van de Ven fashion shops.

Welkoop
Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je onze winkels binnenloopt. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat.

Mastermate
Jezelf willen ontwikkelen is een voorwaarde om bij Mastermate te werken. Dat kan op diverse gebieden en op verschillende manieren.

Brinkman Agro BV
Brinkman Agro BV is het toonaangevende handelsbedrijf voor de professionele ondernemer.

Van der Hoeven b.v.
Van der Hoeven b.v. is gespecialiseerd in de fabricage, bouw en installatie van complete glastuinbouwprojecten.

Centercon
Rotterdam

In 30 jaar is Centercon uitgegroeid van specialist in regeltechniek tot dé toonaangevende dienstverlenende leverancier voor de installateur in de koude- en klimaattechniek. Centercon is dan ook georga­niseerd rond twee business units: koudetechniek en klimaattechniekZuid-holland