Werk zoeken in Zuid-Holland

Banen bij bedrijven in Maasdijk


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Rijk Zwaan
Maasdijk

In ons familiebedrijf krijgt iedereen de ruimte om te werken als zelfstandig ondernemer. De werksfeer is motiverend en informeel. Een typische Rijk Zwaan collega is betrokken en loyaal en werkt graag samen met anderen.

Holland Scherming
Holland Scherming is onderdeel van Holland Groep Westland. Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen, leveren en installeren van scherminstallaties. Binnen Holland Scherming staat vakmanschap en aandacht voor kwaliteit voorop.

Stolze
In de afgelopen decennia heeft Stolze, zowel nationaal als internationaal, veel projecten voor tuinbouwondernemingen en andere tuinbouw gerelateerde ondernemingen gerealiseerd. Tevens zijn wij actief op het gebied van utiliteit. Wij kunnen onze vier disciplines eventueel afzonderlijk leveren, maar onze specialiteit is een volledig geïntegreerd totaalproject.

Revaho
Revaho is specialist op het gebied van water geven in de glastuinbouw, met een compleet assortiment van topkwaliteit

Lans
Lans is een veelzijdig familiebedrijf dat graag kennismaakt met mensen die goed in hun werk zijn en van aanpakken weten. We hebben regelmatig Jobs voor uiteenlopende functies, bij alle vestigingen in het Westland en Zeeland. Werken bij Lans betekent werken bij een innovatief bedrijf.Zuid-holland