Werk zoeken in Zuid-Holland

Banen bij bedrijven in Leiden


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Wasco
Welkom bij Wasco. Dé meest toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Wasco bestaat uit meer dan 30 vestigingen, drie grote distributiecentra en een uitgebreide webshop waarmee wij dag en nacht in de buurt zijn om onze klanten te voorzien van de beste producten en diensten.

Technische Unie
Technische Unie is marktleider in het leveren van installatiematerialen werken bij Technische Unie betekent veel ruimte voor ondernemerschap en initiatief. We blijven investeren in onze dienstverlening èn de ontwikkeling van de collega’s. Bij onderzoeken naar medewerkertevredenheid scoren we hoog. Daar zijn we erg trots op. Ons team maakt het verschil!

Heijmans
Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten.

Isero
Wat je functie in onze organisatie ook is, je staat er nooit alleen voor. Vanaf de eerste dag is jouw aanspreekpunt je vaste mentor.

Office Centre
Hier ontdek je hoeveel carrièremogelijkheden er bij Office Centre zijn. Als je deel wilt gaan uitmaken van ons team, gebruik je eenvoudig de zoekfunctie. En het duurt vast niet lang voordat ook jij meer mogelijk maakt, niet alleen voor onze klanten maar voor je eigen carrière.

Van der Valk
Voor het runnen van hotels en restaurants is veel expertise nodig. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers bij wie gastvrijheid in de genen zit. Wil jij graag bij ons familiebedrijf aan de slag? Laat van je horen.

Vreugdehil
Vreugdenhil Berging BV staat voor vakmanschap. Al onze medewerkers zijn gedreven vakmensen.

Mourik
Mourik is een veelzijdig bedrijf. We werken voor overheden, industrie en private opdrachtgevers. Mourik is een van de grootste, zelfstandige familieondernemingen die ons land nog telt. En daar zijn we best trots op. Het zegt namelijk iets over het karakter van ons bedrijf.

Huurman
Huurman is opgericht in 1897 en behoort hiermee misschien tot een van de oudste bouwondernemingen in Nederland. En dat word je niet zomaar.

Bastion Hotel
Binnen de Bastion Hotel Groep werken we aan een duurzaam inkoopbeleid waarmee ook de markt gestimuleerd wordt naar een innovatiegerichte.

TNO
TNO biedt je de kans om grensverleggend werk te doen en klanten te helpen met innovatieve, praktische, slimme oplossingen.Zuid-holland