Werk zoeken in Zuid-Holland

Banen bij bedrijven in Hellevoetsluis


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Herbergier
In een Herbergier wonen mensen met dementie. Ze doen hele gewone dagelijkse dingen zoals een ommetje maken, genieten van mooie muziek of heerlijk even luieren op de bank. Zelfstandig wonen lukt niet meer, maar in een Herbergier letten we vooral op wat de gasten allemaal nog wél kunnen.

Mourik
Mourik is een veelzijdig bedrijf. We werken voor overheden, industrie en private opdrachtgevers. Mourik is een van de grootste, zelfstandige familieondernemingen die ons land nog telt. En daar zijn we best trots op. Het zegt namelijk iets over het karakter van ons bedrijf.

BTL
Bij BTL zetten ruim 400 medewerkers zich dagelijks in voor het leefbaar maken van de woon- en werkomgeving. Onze organisatie kenmerkt zich door een prettige werksfeer in een open organisatie.

Maasdelta Groep
De Stichting Maasdelta Groep is de verhuurder van zo'n 17.500 woningen en bedrijfsruimten. Er zijn ongeveer 200 medewerkers in dienst. Samen zorgen we voor een goede dienstverlening aan onze klanten die ongeveer 16.000 woningen en bedrijfspanden van ons huren.

Douglas
Douglas heeft veel te bieden: een open bedrijfscultuur, een aangename werksfeer, goed primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.Zuid-holland