Werk zoeken in Zuid-Holland

Banen bij bedrijven in Barendrecht


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

CSU
Over CSU Met 17.000 medewerkers is CSU een top 3 schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste werkgevers van Nederland.

Smit Mode
Smit mode is een service gerichte keten met 18 modewinkels. Wij voeren een uitgebreid merkenpakket in midden en hoog segment. Onze kernwaarden zijn Service, Mode, Innovatie, Talent. Smit mode is een familiebedrijf waarnaast een gezellige sfeer, ook een aanpakmentaliteit heerst.

Beter Bed
Ben jij toe aan een functie waarin je met slapen geld verdient? Bij Beter Bed zijn we altijd op zoek naar mensen die voor de volle 100% gaan. Ben jij iemand bij wie 'goed' altijd net een beetje beter kan?

Destil
DESTIL is een groothandel, maar vooral ook een partner voor onze klanten in de bouw en industrie. DESTIL staat voor kwaliteit, vakkundig advies en een hoge leverbetrouwbaarheid. Elke dag opnieuw. Daarom zijn we altijd geïnteresseerd in ondernemende en gemotiveerde medewerkers voor diverse functies.

Bastion Hotel
Binnen de Bastion Hotel Groep werken we aan een duurzaam inkoopbeleid. Binnen de Bastion Hotel Groep werken we aan een duurzaam inkoopbeleid waarmee ook de markt gestimuleerd wordt naar een innovatiegerichte.Zuid-holland