Banen bij bedrijven

Banen bij bedrijven in Oegstgeest

Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacaturepagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.


Jarenlang hebben we ervaring opgedaan als onderhoudsbedrijf voor een van de grootste woningcorporaties in Nederland: Portaal. In 2002 zijn we verzelfstandigd en verder gegaan onder de naam Vastgoed Onderhoud Centrale (VOC). Op dit moment hebben we meer dan tweehonderd werknemers.


Virenze is een instelling die ambulante zorg biedt aan kinderen en jeugdigen (KenJ), volwassenen (VWZ) en ouderen (OZ). Sinds 2003 is Virenze actief en levert nu op 30 locaties zorg in het hele land.


Binnen de Bastion Hotel Groep werken we aan een duurzaam inkoopbeleid waarmee ook de markt gestimuleerd wordt naar een innovatiegerichte.


ActiVite is een degelijke en betrouwbare werkgever, bij wie de mensen centraal staan. Niet alleen de cliƫnten maar ook de medewerkers.


Van der Luyt Transport wordt gekenmerkt door uitstekend verzorgd transport.


Trainingsbureau van Harte & Lingsma werd in 1985 opgericht door Jacques van Harte en Marijke Lingsma. De twee sociaal pedagogen runden hun hechte familiebedrijf met hart en ziel, gefascineerd door de ontwikkelingsmogelijkheden van mensen.


Taxi Visscher is een jong organisatie dat is opgericht in 2006.


Het Teylingen College is een onderwijsgemeenschap waarin samenwerking, tolerantie en verdraagzaamheid hoog in het vaandel staan.

Jobs in Oegstgeest - Werk zoeken in Oegstgeest

Gewijzigd: 07-12-2019