vacatures Lisse

Banen bij bedrijven in Lisse


De Beelen Groep bestaat uit een aantal innovatieve merkonafhankelijke autobedrijven voor zowel de zakelijke als de particuliere markt


Bij de Wijnhout Groep, waarvan Vessies infra ook deel uitmaakt, zijn ongeveer honderd mensen in dienst die vooral werkzaam zijn in de Randstad en Midden-Nederland.


Marente is gastvrij en ondersteunt haar cliƫnten en mantelzorgers door de inzet van betrokken vrijwilligers en zorgprofessionals.


Heb je een passie voor fashion en retail, voel jij je thuis in een dynamische, commerciƫle omgeving waarin alles draait om de klant? Dan ben jij bij C&A Nederland op je plek!


We onderscheiden een diversiteit aan functies in onze winkels, zoals verkoopmedewerker, vulploegleider, afdelingschef en bedrijfsleider. Bij Hoogvliet is doorgroeien geen probleem, want jouw loopbaan bepaal je zelf!


Ook mode is een belangrijke pijler. Comfortschoenen worden steeds modieuzer en daar heeft Leemans Schoenen oog voor. Naast dat een schoen lekker moet zitten, wilt u natuurlijk ook dat deze er mooi uitziet.

Jobs in Lisse - Werk zoeken in Lisse

Gewijzigd: 09-10-2019