Banen bij bedrijvenWerk in Middelburg

Banen bij bedrijven in Middelburg

Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacaturepagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.


HERDER B.V. is een bedrijf dat zich met circa 85 medewerkers toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van hydraulisch- mechanische machines op het gebied van sloot- en bermonderhoud.


Bomont heeft voor ieder wat wils! We hebben 9 inspirerende fysieke winkels waarvoor we dagelijks met veel plezier honderden pakketjes inpakken.


C&A Mode voor jong en oud, die voor elke gelegenheid en voor ieder type de juiste kleding heeft.


De Waag draagt bij aan een veiliger samenleving.


De GGD Zeeland is een dienstverlenende organisatie met een veelheid aan functies.


Fluiconnecto is in Nederland als gerenommeerde groothandel in Hydrauliek slangen en componenten al 75 jaar leverancier aan eerste opbouwers (OEM) en onderhoud- en reparatiebedrijven.


De bedrijfsactiviteiten richten zich voornamelijk op de industriële sector, zoals wegen- , water- , beton- en utiliteitsbouw. In grote lijnen omvat dit de toelevering, reparatie en montage van waterbouwkundige werken, vaste en beweegbare bruggen, staalconstructies, bordessen, fundaties, kunstwerken, steigers, stalen buispalen, combiwanden en bedrijfsgereedschappen.


We zijn een jong enthousiast team en werken met stagiares, leerlingen, afwassers, parttimers en zelfstandig werkend gediplomeerden.


Bij KFC willen we een ding en dat is onze gasten vaak de ultieme KFC beleving geven. Dit betekent dat we altijd 100% willen scoren op gasttevredenheid. Lijkt het je leuk om als kok, keukenmedewerker of achter de kassa te werken? En kan jij ervoor zorgen dat gasten altijd tevreden het restaurant verlaten? Dan zoeken wij opzoek naar jou!


Kwantum is een moderne en succesvolle discounter die deel uitmaakt van de Macintosh Retail Group.


Bij Lidl zetten we ons samen in voor het beste resultaat.


Wij behoren in Nederland tot de top 3 van de retailmarkt in huishoud- en speelgoedartikelen. Enthousiaste mensen werken samen aan het succes en de groei van Marskramer.


Uiteraard zit er ook een McDonald's restaurant bij jou in de buurt en kun je lekker dichtbij huis aan de slag


Media Markt wordt in 2004 uitgeroepen tot beste Elektronica winkel van Nederland.


Regelmatig zoeken wij bij Profile naar gemotiveerde professionals met hart voor banden en auto-onderhoud. Wil jij werken in een omgeving waarbij niet één dag hetzelfde is, waar je met veel verschillende automerken aan de slag gaat en een organisatie die volop in ontwikkeling is?


Regelmatig zijn wij op zoek naar mensen met een ruime werkervaring in de beroepspraktijk die met enthousiasme kennis en ervaring over willen dragen.


Scapino is een prachtig Nederlands bedrijf. Een sterk merk dat staat voor een goede kwaliteit schoenen, kleding en sportartikelen. Tegen een aantrekkelijke prijs. We verrassen onze klanten telkens weer met onze complete, tikje brutale collectie. Voor elk moment en iedere gelegenheid biedt Scapino een keus.


De Swiss Sense winkels zijn er voor iedereen die opzoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.


Bezoek restaurant Tafelen! Geniet onbeperkt van wereldgerechten, tegen een vaste all-in prijs.


Technische Unie is marktleider in het leveren van installatiematerialen werken bij Technische Unie betekent veel ruimte voor ondernemerschap en initiatief. We blijven investeren in onze dienstverlening èn de ontwikkeling van de collega’s. Bij onderzoeken naar medewerkertevredenheid scoren we hoog. Daar zijn we erg trots op. Ons team maakt het verschil!


UniPharma bevoorraadt meer dan 2000 drogisterijen, apotheken, gezondheidswinkels, parfumeriespeciaalzaken en supermarkten in heel Nederland en België.


Voor het runnen van hotels en restaurants is veel expertise nodig. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers bij wie gastvrijheid in de genen zit. Wil jij graag bij ons familiebedrijf aan de slag? Laat van je horen.


Woongoed Middelburg is een actieve onderneming voor woondiensten. Verankerd in de regionale samenleving.