Ander werk zoekenbedrijven met vacatures

Veendam

Vacatures Veendam Werken in Veendam

Banen bij Bedrijven
Bekijk de vacaturepaginas van ondernemingen in Veendam


Acantus Groep is met ruim 13.000 woningen en zo'n 250 medewerkers een van de grotere woningcorporaties in Noord-Nederland.In alles wat we doen staan onze klanten centraal.


MenS is een transparante no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen. .


Marskramer behoort in Nederland tot de top 3 van de retailmarkt in huishoud- en speelgoedartikelen.


Veendam, met doorzicht bestuurd, toonaangevend in een bedrijvige omgeving, waarin met durf en daadkracht wordt gewerkt in een hoogwaardig en duurzaam woonmilieu


Als marketingfiliaal van de Total Groep is er bij TOTAL Nederland regelmatig behoefte aan instroom van nieuwe medewerkers.


Welkom bij Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel B.V. de zelfstandige groothandelaar in bouwmaterialen, houtwaren, afbouwproducten, gevelstenen, dakpannen en prefab beton.


Mode voor jong en oud. Mode die voor elke gelegenheid en voor ieder type de juiste kleding heeft.


SITA is specialist op het gebied van betrouwbaar en duurzaam afvalmanagement. Dit betekent dat wij alles in huis hebben voor de inzameling en het transport van diverse afvalsoorten.


Asito wil uitblinken in haar vak. Vakbekwaamheid, discipline en leiderschap zijn kernwaarden die onlosmakelijk met ons schoonmaakbedrijf verbonden zijn.


Bouwmarkt GAMMA bestaat ruim 40 jaar en is toonaangevend op het gebied van klussen en klusbenodigdheden.


GP Groot is een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.


Het hart van Visser en Smit Hanab bonkt voor verbindingen. Pijpleidingen, kabels en boringen. We ontwikkelen, bouwen en onderhouden technologisch hoogstaande en duurzame verbindingen, netwerken en installaties voor water, energie en petrochemie.


Nijwa Groep is hoofddealer van Volvo bedrijfswagens in het noorden en oosten van Nederland


Bareveld

Borgercompagnie

Kibbelgaarn

Ommelanderwijk

Tripscompagnie


Personeel gevraagd.Werken bij bedrijven in Veendam - Werk zoeken in Veendam