Een nieuwe baan zoeken?

Haren

Vacatures Haren Werken in Haren


Banen bij Bedrijven
Bekijk de vacaturepaginas van ondernemingen in Haren


De Rietschans is een gastvrij en verrassend veelzijdig horecabedrijf aan het Paterswoldse meer waar alles bespreekbaar is en dat toegankelijk is voor iedereen.


Wat kan je van Postillion verwachten? Postillion Hotels Nederland is een levendige keten met veel ambitie en de belangrijkste factor daarbij zijn onze medewerkers! Zij dragen immers Postillion uit naar onze gasten. Vind je Plezier in je werk belangrijk, ben je Ondernemend en ga je voor Resultaat? Dan moedigen we jou aan om samen met Postillion Hotels mee te groeien!


Holtz vloeren import BV importeert houten vloeren. Dit zijn voornamelijk multi planken en eiken houten vloerdelen en uiteraard parket.

  Icare is in het bezit van het landelijke kwaliteitskeurmerk HKZ. Dit certificaat geeft aan dat Icare voldoet aan alle voorwaarden om optimale en verantwoorde zorg te kunnen.


Als marketingfiliaal van de Total Groep is er bij TOTAL Nederland regelmatig behoefte aan instroom van nieuwe medewerkers.


Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft.


Lentis staat voor geestelijke gezondheidszorg.


Noordlaren

Onnen

Paterswolde

Personeel gevraagd.Werken bij bedrijven in Haren - Werk zoeken in Haren