Werk zoeken in Utrecht

Banen in Groenekan


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

RCN
Agterberg ondernemingen is een unieke combinatie van ondernemingen met veel specialismen op het groene- en grijze werkgebied. Een echt familiebedrijf wat al ruim 65 jaar Mensenwerk achter Vanzelfsprekendheid hoog in het vaandel heeft staan. In onze bedrijfsfilm nemen wij u mee vanaf onze werkplaats naar diverse projecten door het land. Het jaar rond.

Floor Rolluiken
Floor Rolluiken is marktleider in de rolluikenbranche en werkt voor gerenommeerde ondernemingen. Van winkelketens, aannemers, projectbureaus tot architecten en facilitaire diensten bieden wij maatwerk oplossingen. Vanuit onze fabriek produceren wij in eigen beheer rolluiken en rolhekken. Naast het aanbrengen hiervan in winkelcentra, panden, ondernemingen, opslagunits en balies, bieden wij het hele jaar door perfect onderhoud en snelle service.

Total Groep
Als marketingfiliaal van de Total Groep is er bij TOTAL Nederland regelmatig behoefte aan instroom van nieuwe medewerkers.

Van Ginkel
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kipwagens, zowel voor landbouw, grondverzet als wegenbouw. In een modern bedrijfspand worden onze producten ontwikkeld, gefabriceerd en afgemonteerd.


Utrecht