Banen bij bedrijven in steden en dorpen van de provincie UtrechtcontactEen link ruilenPersoneel werven

Banen bij bedrijven in Vinkeveen

Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacature-pagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.

Recruiters
Utrecht

Hier vindt u binnenkort uitzendbureaus, bureaus voor werving en selectie, detacheerders en Headhunters.

VOBI bv
Vinkeveen

Aannemingsmaatschappij VOBI bv bouwt al meer dan 90 jaar zelfstandig aan uitdagende projecten. Ons succes danken wij voor een groot deel aan de kwaliteit en inzet van onze medewerkers. Om ons succes verder uit te breiden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers op de bouwplaats én op kantoor. Ben jij resultaatgericht, intelligent en ambitieus? Toon je inzet, talent en hart voor de zaak? Dan ben jij welkom bij VOBI!

The Harbour Club
Vinkeveen

De doelstelling van The Harbour Club is glashelder: Elke gast moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. Dit wordt bereikt met de hulp van meer dan vierhonderd geïnspireerde medewerkers. Service met een oprechte glimlach! Welk restaurant of welk evenement u kiest: The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

Eetcafé De Schans
Vinkeveen

Eetcafé De Schans is al geruime tijd dé locatie voor een hapje en-/of drankje. Ook voor feesten, partijen, high tea en andere gelegenheden bent u bij ons aan het juiste adres. In overleg is vrijwel alles bij ons mogelijk.

Provincie Utrecht