vacatures Veenendaal

Banen bij bedrijven in Veenendaal


Bij Duursma zijn we voortdurend bezig om met nieuwe initiatieven de MRO markt te bewerken. Zo waren wij eind jaren tachtig de eersten die actief met extern magazijnbeheer begonnen, zijn wij een van de zeer weinigen met een separate aandrijfdivisie en de enige MRO leverancier waar de klant echt een totaalpakket kan kopen zonder nog terug te hoeven vallen op andere leveranciers!


Van Doorn Dakspecialist b.v. is in 1868 opgericht als Van Doorn Krabbendijke b.v. en heeft een rijke historie.


Pokon Naturado te Veenendaal is de marktleider op het gebied van potgronden, bodem verbeterende middelen, meststoffen, graszaden en gewas beschermingsmiddelen.


Speksnijder biedt volop mogelijkheden voor een interessante Job in de mode! Hoe verrassend is het om te werken in een prachtige winkel met eigentijdse collecties. Het contact met klanten maakt het vak het meest boeiend. Geen klant is namelijk hetzelfde en het is een sport om samen met de klant die outfit te kiezen die letterlijk en figuurlijk passend is!


QuaRijn biedt senioren een breed (ondersteunings)pakket van wonen, welzijn en zorg. Dichtbij, nieuwsgierig, gedreven en met vertrouwen, zijn de kernwaarden van ons beleid.


Fluiconnecto is in Nederland als gerenommeerde groothandel in Hydrauliek slangen en componenten al 75 jaar leverancier aan eerste opbouwers (OEM) en onderhoud- en reparatiebedrijven.


Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de gehandicaptenzorg? Bij Abrona zijn we altijd op zoek naar gekwalificeerde medewerkers werken bij Abrona betekent veel ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling. Maar ook werken in een informele organisatie met professionals waar een beroep wordt gedaan op jouw creativiteit, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Jobs in Veenendaal - Werk zoeken in Veenendaal

Gewijzigd: 09-10-2019