Vacatures bij de stad Utrecht

Banen bij bedrijven in Utrecht Stad

Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacaturepagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.


Onze keuken is Italiaans geïnspireerd, met gebruik van veel lokale seizoensproducten.


Bij de Stiho Groep doen we er alles aan om iedereen tot zijn recht te laten komen. Lees meer over wat de De Stiho Groep voor jou kan betekenen.


Bij Fokus werken circa 2400 mensen. De meeste medewerkers zijn als ADL assistent actief in een van de bijna honderd Fokus projecten.


Welkom bij IVECO Schouten. Als dealer van IVECO en Fiat bedrijfswagens met tien vestigingen verspreid over Midden-Nederland helpen wij u graag op weg.


Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra. BAM ziet medewerkers als het kostbaarste bezit van de organisatie en de inzet van gemotiveerd professioneel personeel als de sleutel tot succes. BAM wil voorkeurswerkgever zijn en medewerkers binden en boeien.


Wat je functie in onze organisatie ook is, je staat er nooit alleen voor. Vanaf de eerste dag is jouw aanspreekpunt je vaste mentor.


WSB biedt producten en diensten aan op het vlak van oppervlaktebehandeling. Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg staan hierbij centraal.


Paans Installatiebedrijven is een gecertificeerde organisatie die gericht is op het ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden van alles op het gebied van verwarming, koeling, klimaatbeheersing, meet- en regeltechniek en sanitair/loodgieterswerk.


Werken bij Pouw is carrière maken in een hecht familiebedrijf, waar iedereen zijn steentje bijdraagt aan de goed geoliede organisatie. Waar inzet wordt gewaardeerd en gevoel van trots niet uitzonderlijk is. Zit jouw functie er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie. Je bent van harte welkom.


jarenlang hebben we ervaring opgedaan als onderhoudsbedrijf voor een van de grootste woningcorporaties in Nederland: Portaal. In 2002 zijn we verzelfstandigd en verder gegaan onder de naam Vastgoed Onderhoud Centrale (VOC). Op dit moment hebben we meer dan tweehonderd werknemers.


IenL Logistiek startte in 1995 met een passie voor logistiek. Door onze hoge kwaliteitsstandaard en onze betrouwbaarheid kozen veel ondernemingen voor ons.


Agterberg is een unieke combinatie met veel specialismen op het groene- en grijze werkgebied. Een echt familiebedrijf wat al ruim 65 jaar Mensenwerk achter Vanzelfsprekendheid hoog in het vaandel heeft staan. In onze bedrijfsfilm nemen wij u mee vanaf onze werkplaats naar diverse projecten door het land. Het jaar rond.


Zinkunie is marktleider wat betreft het leveren en fabriceren van zinken, koperen, RVS. en loden artikelen.

Gewijzigd: 06-12-2019