Werk zoeken in Noord-Holland

Banen bij bedrijven in Monnickendam

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina width="156" height="166"

Bakkerij Kees Gutter
Monnickendam

Bij Bakkerij Kees Gutter draait alles om brood en banket. Bij ons kunt u brood en banket bakken, distribueren en verkopen. Staan hier geen Jobs? Dan hebben wij die op het moment niet. U kunt echter altijd een open sollicitatie sturen.

Wooncompagnie
Monnickendam

Wooncompagnie is een maatschappelijke onderneming op het gebied van wonen. We beheren ruim 14.000 woningen in het gebied boven het Noord-Hollands Kanaal en dat doen we op een bijzondere manier. We zijn verweven met ons werkgebied: het plattelands denken zit in onze genen en het bepaalt onze identiteit, cultuur en structuur.

Stichting Kinderopvang Waterland
Monnickendam

Stichting Kinderopvang Waterland heeft samen met het bestuur en de oudercommissie een vijftal topics geformuleerd als Visie.

Jan van As
Monnickendam

Werken bij Versvishandel Jan van As betekent werken bij een vooruitstrevende no-nonsense organisatie in de Visbranche. Onze kernwaarden zijn: passie, kwaliteit, gemak, duurzaamheid en betrouwbaarheid.Noord-Holland