Banen bij bedrijven

Banen bij bedrijven in Medemblik

Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacaturepagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.


Hier vindt u binnenkort uitzendbureaus, bureaus voor werving en selectie, detacheerders en Headhunters.


Medemblik Yacht Service biedt een breed dienstenpakket van jachtservice vanuit de vestigingen Medemblik en Enkuizen.


J. Stam Transport B.V. is een reeds ruim 40 jarig bestaand transportbedrijf. Kwaliteit, service en flexibiliteit is onze kracht.


GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.


Wij behoren in Nederland tot de top 3 van de retailmarkt in huishoud- en speelgoedartikelen. Enthousiaste mensen werken samen aan het succes en de groei van Marskramer.


Deen is voortdurend in beweging. Dit betekent dat wij regelmatig Jobs hebben voor functies op alle niveaus.


De Woonschakel heeft circa 5700 huurwoningen in eigendom.


NSF is een One-Stop-Shop voor bordspellen en puzzels. Dit houdt in dat er bij de NSF een totaalproduct geleverd wordt. Van grondstof tot eindproduct.


Univé staat bekend als de verzekeraar zonder winstoogmerk. Maar als onderlinge Hollands Noorden zijn wij veel meer dan dat. Wij zijn totaalaanbieder van financiële diensten voor zowel particulieren als ondernemers, voor iedereen van student tot senior. Al meer dan 100 jaar.Gewijzigd: 08-12-2019