Werk zoeken in Noord-Holland

Banen bij bedrijven in Den Helder


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Willems
Als totaal installateur kunt u bij ons terecht voor: gas- , water- en elektrotechnische installaties, verwarming, ventilatie, koeling en airconditioning, dakwerk, rioolinspectie en ontstopping, service en onderhoud. Wij zijn werkzaam voor particulieren, het MKB, aannemers en de overheid.

Beter Bed
Ben jij toe aan een functie waarin je met slapen geld verdient? Bij Beter Bed zijn we altijd op zoek naar mensen die voor de volle 100% gaan. Ben jij iemand bij wie 'goed' altijd net een beetje beter kan?

Bo-Rent
Bo-Rent is ruim 30 jaar de meest ervaren partner voor de verhuur van een zeer ruim assortiment machines voor de professional en de meest ervaren partner voor een auto huren en het huren van bestelbussen en vrachtwagens.

C&A
Heb je een passie voor fashion en retail, voel jij je thuis in een dynamische, commerciële omgeving waarin alles draait om de klant? Dan ben jij bij C&A Nederland op je plek!

MyCom
MyCom In zeer korte tijd is de betere computerwinkel uitgegroeid tot een keten met landelijke dekking.


Action
Bij Action komen er elke week miljoenen fans over de vloer. En dat aantal groeit maar door. Dit biedt mooie kansen voor jou, zeker als je wil bijdragen aan ons doel; blije klanten. Daar staan we voor.

Gamma
Gamma heeft een open en heldere bedrijfsstructuur en de GAMMA-bouwmarkten bieden flinke uitdagingen en ontplooiingsmogelijkheden. Om je daarin te ondersteunen biedt GAMMA je een goed inwerktraject en prima opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Lubbers Logistics Group
De Lubbers Logistics Group is een particulier bedrijf dat gespecialiseerde internationale transportdiensten voor de olie- en gasindustrie aanbiedt.

PontMeyer
Den Helder

Is de grootste leverancier van hout en plaatmaterialen in Nederland. Ook voor bouwmaterialen, gereedschappen, afwerkmaterialen, deuren en interieurartikelen kunt u bij PontMeyer terecht.

Van Neerbos bouwmaterialen groep
Van Neerbos bouwmaterialen groep is met 15 vestigingen al meer dan 75 jaar een betrouwbare partner in het leveren van bouwmaterialen aan professionele verwerkers inclusief alle bijbehorende diensten en adviezen.

Vomar Voordeelmarkt
Vomar Voordeelmarkt is een succesvolle regionale supermarktorganisatie met 60 Voordeelmarkten

HEMA

Bij HEMA doen we alles om het dagelijks leven van onze klanten leuker en makkelijker te maken. En we weten heel goed dat als we bij HEMA samen op ons leukst zijn, onze klanten dat ook merken. Zonder te vergeten dat er toch echt werk aan de winkel is, natuurlijk.

Woningstichting Den Helder
Woningstichting is een woningcorporatie die zich al ruim 100 jaar inzet voor de volkshuisvesting in Den Helder en omstreken.

Driestroom
Driestroom gelooft in onbeperkt meedoen. Op je eigen niveau en in je eigen tempo.

Xenos
Xenos biedt je een leuke werkomgeving en een prettige werksfeer met enthousiaste medewerkers.

Mooij Verf
Mooij Verf is al bijna 80 jaar een betrouwbare en deskundige partner in de markt. Onze jarenlange kennis resulteert in het beste advies voor onze klanten

COOP
Als je werkt in één van onze ruim 260 Coop supermarkten, dan is elke dag anders. Jij zorgt ervoor dat de winkel er tiptop uitziet. Dat klanten met plezier binnenkomen en ze met een goed gevoel én volle boodschappentas naar huis gaan.

Brezan Automaterialen
Brezan Automaterialen zorgt voor de juiste onderdelen, op de juiste tijd en op de juiste plaats. Functies: chauffeur, bezorger, commercieel medewerker, zaterdaghul


Noord-Holland