Werk zoeken in Noord-Holland

Banen bij bedrijven in Akersloot


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Akerveld
Akerveld verzorgt totaal projecten vanaf ontwerp tot en met productietekeningen. Vol trots tonen we onze actuele projecten.

Deen Supers
Met de groei van de Deen winkels, groeit tevens de organisatie van Deen

Kennemer Wonen
Kennemer Wonen staat voor beschikbaarheid en betaalbaarheid van woningen in prettige wijken. Wij bouwen en verhuren betaalbare en goede woningen

Kerssens Luchtbehandeling
Meewerken in een goed team? Praktisch alle medewerkers van Kerssens Luchtbehandeling komen uit de regio.

Kidsbest
Kidsbest Kinderopvang werkt met een eigen en verantwoord pedagogisch beleid. Wij bieden de kinderen een stimulerend dagritme met veel speel en rustmomenten.

Constructiebedrijf Mous
In de werkplaats wordt ernaar gestreefd om iedereen dezelfde werkzaamheden te laten doen, zodat ook de jongere werknemers een gedegen opleiding in de praktijk krijgen.

Schong Schilderwerken
Schong Schilderwerken is een zelfstandig en onafhankelijk schildersbedrijf.

Van der Valk Hotels
Voor het runnen van hotels en restaurants is veel expertise nodig. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers bij wie gastvrijheid in de genen zit. Wil jij graag bij ons familiebedrijf aan de slag? Laat van je horen.

Flying Dragon
Inmiddels verwelkomt the Flying Dragon de derde generatie gasten. Karel en Fong blijven wat hun betreft nog jarenlang doorgaan, als ‘de betere Chinees waar de rand van het bord wordt opgesierd met een kunstzinnig uit wortel of witlof gesneden roos.


Noord-Holland