vacatures Haarlem

Banen bij bedrijven in Haarlem


JenS Beenhakker is leverancier van mobiliteit- en revalidatiehulpmiddelen en heeft meerdere vestigingen verspreid over het land. In opdracht van gemeenten (Wmo), instellingen (Wlz), zorgverzekeraars (Zvw) en uiteraard particulieren leveren wij hulpmiddelen met alle bijbehorende dienstverlening, waaronder ook het aanpassen van woningen.


Het hart van Visser en Smit Hanab bonkt voor verbindingen. Pijpleidingen, kabels en boringen.Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie.


Bouwmaat is een landelijke keten van groothandels in bouwmaterialen voor professionals in de bouw. Onze klanten zijn actief in herstel, renovatie en onderhoud.


Brandmeesters is gespecialiseerd in het op kleine schaal branden van de beste espressomelanges, evenals een rijk assortiment Arabica bonen.


Brezan Automaterialen zorgt voor de juiste onderdelen, op de juiste tijd en op de juiste plaats.


Heb je een passie voor fashion en retail, voel jij je thuis in een dynamische, commerciële omgeving waarin alles draait om de klant? Dan ben jij bij C&A Nederland op je plek!


Feadship wereld wijd de belangrijkste ontwerper, bouwer van luxe motorjachten.


GAMMA heeft een open en heldere bedrijfsstructuur en de GAMMA-bouwmarkten bieden flinke uitdagingen en ontplooiingsmogelijkheden. Om je daarin te ondersteunen biedt GAMMA je een goed inwerktraject en prima opleidings- en doorgroeimogelijkheden.


Als een van de grootste modeketens ter wereld biedt H&M talloze carrièremogelijkheden. Wij zijn een heel divers, bruisend bedrijf waar het tempo hoog ligt en waar de klant altijd centraal staat.


Sinds de oprichting is de HANOS organisatie uitgegroeid tot een totaal groothandelsorganisatie.


Welkom bij Wasco. Dé meest toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip.


De plastisch chirurgen van Bloemingdael worden gewaardeerd om hun vakbekwaamheid en persoonlijke benadering.

Gewijzigd: 09-10-2019