Werk zoeken in Fijnaart

Banen bij bedrijven in Fijnaart

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan in Fijnaart? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Becker
Becker Schoonmaakservice staat voor topkwaliteit in schoonmaakonderhoud. Regelmatig is Becker Schoonmaakservice B.V. op zoek naar nieuwe medewerkers. Wij bieden u een afwisselende baan met een goed salaris en de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding.

Bervoets Installaties
Loodgietersbedrijf Bervoets Installaties is al jaren een begrip in West-Brabant.

Bras Fijnaart
We beschikken over de mensen, de kennis en de middelen om aan elke groenbehoefte snel, efficiƫnt en kundig te voldoen. Groenvoorzieningen, hovenierswerkzaamheden, cultuurtechniek, grasterreinen en erosiebestrijding zijn onze specialismen.

Jumbo
Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken.

Loonbedrijf Fijnaart
Ons vakgebied beslaat zowel de akkerbouw- als veehouderijsector. Daarnaast voeren wij grondverzetwerkzaamheden uit met graafmachines, shovels en dumpers.

Rijk Zwaan
Rijk Zwaan is een zelfstandige, internationale organisatie in de veredeling van groente. Het primaire doel van Rijk Zwaan is medewerkers een prettige en duurzame baan bieden met goede arbeidsvoorwaarden.


Noord-Brabant