Werk zoeken in Etten-Leur

Banen bij bedrijven in Etten-Leur

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan in Etten-Leur? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina!

ASC Group
ASC Group is een innovatief en snelgroeiend bedrijf. Waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Wij zijn altijd opzoek naar goed personeel om ons team te versterken.

Buiteman bv
Buiteman bv is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van luxe zoutjes. Wij leveren o.a. aan diverse internationale retailers, onder eigen merk en private label. Onze bedrijfscultuur is informeel, nuchter en slagvaardig.


Bij Geert-Jan de Kok B.V. kunt u terecht voor aankoop, onderhoud, reparatie en/of verhuur van zowel nieuwe als occasions van landbouw-, tuin & park- en compacte grondverzetmachines. Met het uitgebreide assortiment machines voor de landbouw, tuin & park en grondverzetbranche is Geert-Jan de Kok B.V. de leverancier van uw premium machines.

Bomont
Bomont heeft voor ieder wat wils! We hebben 9 inspirerende fysieke winkels waarvoor we dagelijks met veel plezier honderden pakketjes inpakken. Samen werken we heel hard met één doel!

Bouwcenter Nelemans
Iedereen is van harte welkom bij Nelemans, zowel particuliere als zakelijke klanten krijgen bij ons een warm welkom. Kom langs in onze showroom, bij een van onze bouwshops of neem een kijkje op de website en neem contact op. Wij helpen je graag!

Control Media
Control Media is sinds 2018 gevestigd in Etten-Leur, Nederland. Een modern grafisch productiebedrijf met een team van specialisten en een divers ‘state of the art’ machinepark.

GVT GROUP OF LOGISTICS
Heb jij Passion for Logistics en wil je werken bij een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners in Nederland? Dan is een baan bij een van de ondernemingen binnen GVT Group of Logistics voor jou de juiste keuze!

Kapitent
Kapitent is in een korte tijd uitgegroeid tot een prominente speler op de evenementen markt. Met een steeds uitgebreider aanbod aan accommodaties voorzien wij particulieren, ondernemingen en festivals van goede kwaliteit producten zoals onze groepstenten, Festihutten en bedden.

Klep agro
Handelsonderneming Klep bestaat als BV officieel sinds 1973. Echter de handel startte al in 1958 met Kees Klep sr. Hij ging naast zijn baan als verkoper bij een groentezaden handelaar, zelf op pad in de avonturen om wat extra te verdienen voor zijn gezin bij de boeren in de regio

Kwikfit
KwikFit, de nummer 1 in service en techniek. Wij garanderen een prettige werksfeer bij de beste garage van Nederland. We willen winnen en aan de top blijven. Daarom zijn we altijd op zoek naar toptalenten die vooruitlopen op ontwikkelingen, die oplossingsgericht zijn en die willen doorgroeien.

Kober
Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning. Van jou als professional. Deel je onze pedagogische visie? Kun je er op een positieve en actieve manier aan bijdragen? En vind je het aantrekkelijk te werken in een dynamische organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

PET Power
PET Power is een ambitieus bedrijf in de PET verpakkingsbranche. PET Power maakt onderdeel uit van de verpakkingswereldspeler RPC Groep.

Saint-Gobain
Saint-Gobain Isover is wereldwijd de grootste producent van isolatiematerialen., energie-efficiënte en duurzame leefomgeving werken bij Saint-Gobain Isover betekent werken in een succesvol en internationaal bedrijf, waar teamgeest de boventoon voert en toekomstperspectief een belangrijk begrip is. Uiteraard horen daar uitstekende arbeidsvoorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden bij.

Smurfit Etten-Leur
Wij zijn Smurfit Kappa en wij leven in de wereld van onze klanten.

Supertape
We ontwikkelen en produceren jaarlijks miljoenen vierkante meters tape en verkopen deze wereldwijd in meer dan 40 landen.

Van der Logt Group
Van der Logt Group is opgericht in 2004, een betrouwbaar en professioneel bedrijf met ca. 40 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Een 100% klantvriendelijke organisatie waar onze meer dan 100.000 klanten terecht kunnen voor al hun verbruiksartikelen.


Noord-Brabant