Werk zoeken in Eindhoven

Banen bij bedrijven in Eindhoven

Ofschoon Philips niet meer de grootste werkgever van Eindhoven is, hebben zich vele kleine ondernemingen gevestigd in de voormalige Philips fabrieken.  Deze zijn ook gedeeltelijk omgebouwd naar woonruimte en is daarmee het aanzicht van Eindhoven aanzienlijk verandert. Eindhoven is wel nog steeds een industriestad met veel ondernemingen in de metaal en de Technische Universiteit.

ABZ Diervoeding
ABZ Diervoeding is een ambitieuze diervoedercoöperatie met een unieke aanpak in het voeren van dieren: de ABZ formule.

Albert Heijn
Iedere dag vijf miljoen gevulde bordjes; dat is de impact van Albert Heijn op Nederland. Door onze klanten iedere dag te voorzien van de beste en gezondste producten met een uitstekende service, bieden wij alle ingrediënten voor een beter leven voor iedereen.

Alligator Plastics
Alligator Plastics ontwikkelt én produceert innovatieve spuitgietproducten.

Aon
Aon Nederland is toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en (her)verzekeringen.

Bosch
De Bosch Groep heeft in Nederland 18 vestigingen met meer dan 3.800 medewerkers.

Caspar de Haan
We leveren een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van bestaand bezit door huizen, gebouwen en complexen te onderhouden en te renoveren. Zodat mensen er graag in wonen en werken. En zodat we een gezonde, leefbare omgeving nalaten aan de volgende generaties.

Dyka
Wij ontwerpen, produceren en verkopen kunststofleidingsystemen.

EDCO
Wij zijn een familiebedrijf en sinds 1978 uitgegroeid tot een internationaal opererende handelsonderneming.

Eindhoven Airport
Eindhoven Airport verbindt Brainport met Europa en de rest van de wereld, waardoor de regio internationaal bereikbaar is.

Hanos
Sinds de oprichting is de HANOS organisatie uitgegroeid tot een totaal groothandelsorganisatie.

HEMA
Bij HEMA doen we alles om het dagelijks leven van onze klanten leuker en makkelijker te maken. En we weten heel goed dat als we bij HEMA samen op ons leukst zijn, onze klanten dat ook merken. Zonder te vergeten dat er toch echt werk aan de winkel is, natuurlijk.

Het NIC
NIC Inkoop Associates biedt ondernemingen, instellingen en overheden de gewenste tijdelijke capaciteit en deskundigheid om vraagstukken op het gebied van inkoop en faciliteit gezamenlijk op te lossen.

Hilti
Bij Hilti kun je als werknemer groeien, zo blijft je werk afwisselend en je carrière dynamisch.

Interconnect Services B.V.
Interconnect is specialist in Infrastructure as a Service (IaaS) en aanvullende internetdiensten en is opgenomen in de top 10 van IaaS-leveranciers in Nederland.

Kenter
Bij Kenter ga je werken bij een organisatie die volop in beweging is en die je stimuleert om het beste uit jezelf te halen.

Krinkels
Wij zijn partner in beheer en realisatie van de openbare ruimte! Wij zijn een belangrijke speler op het gebied van Groen, Infra, Water en Sport.

Maas
MAAS Koffieliefhebbers, dat zijn wij! Wij maken van ieder koffiemoment een echt genietmoment. Wij schenken de beste koffie en thee met lekkere, gezonde tussendoortjes en dranken die wij met zorg hebben geselecteerd.

MCD
Van Doormalen wil voor haar klanten het doen van de dagelijkse boodschappen, tot iets bijzonders maken. Zo zijn er in de winkels regelmatig proeverijen, spaaracties, acties waarmee prijzen te winnen zijn en staan onze medewerkers elke dag opnieuw voor iedere klant klaar.

Nedicom
Nedicom beplatingsgroep is een specialist in dak- en gevelbeplating.

PontMeyer
Is de grootste leverancier van hout en plaatmaterialen in Nederland. Ook voor bouwmaterialen, gereedschappen, afwerkmaterialen, deuren en interieurartikelen kunt u bij PontMeyer terecht.

Sijben
Met filialen in Roermond, Eindhoven en Elen/Dilsen (B), mag Sijben Keukens zich de grootste keukenformule van Zuid-Nederland noemen.

Sodexo
Onze medewerkers zijn ons meest waardevolle activa. Bij Sodexo vinden we training en ontwikkeling van onze mensen daarom enorm belangrijk.

Stam en de Koning
Stam + De Koning is een bouwbedrijf dat voornamelijk opereert in de regio Eindhoven.

TAF Verzekeringen
Wij zijn TAF, aanbieder van levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

VANE Restaurant & Skybar
Casimir Evens bereidt complexe gerechten, maar toch puur en elegant. Gecombineerd met het geweldige uitzicht over de stad, staat een avond bij VANE garant voor een unieke beleving van smaken die de grootste fijnproever zullen bekoren.

VDL
Een job bij de VDL betekent werken in een hightech omgeving voor verschillende markten zoals de semiconductor industrie, automotive industrie, medische sector, solar, energiemarkt en voedingsmiddelenindustrie.

Votex
Van harte welkom op de website van Votex Bison Material Handling B.V. Op deze site vindt u uitgebreide informatie over onze producten.

Vollenhoven
In totaal exploiteert Vollenhoven 18 bemande tankstations, waar 175 medewerkers dagelijks hun uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.


 1  2


Noord-Brabant