vacatures Uden

Banen bij bedrijven in Uden
DESTIL is een groothandel, maar vooral ook een partner voor onze klanten in de bouw en industrie. DESTIL staat voor kwaliteit, vakkundig advies en een hoge leverbetrouwbaarheid. Elke dag opnieuw. Daarom zijn we altijd geïnteresseerd in ondernemende en gemotiveerde medewerkers voor diverse functies.


Over CSU Met 17.000 medewerkers is CSU een top 3 schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste werkgevers van Nederland.


ONS welzijn is continu op zoek naar enthousiaste medewerkers. Regelmatig zijn er nieuwe mogelijkheden om bij ONS aan de slag te gaan


Werken bij Berden betekent werken in een toonaangevend Limburgs familiebedrijf, waarin kwaliteit en service voorop staan. Als medewerker ben je lid van een hecht team en lever je een belangrijke bijdrage aan de groei van ons bedrijf.


Kombi Bouwmaterialen heeft alle materialen voor deze ruwbouw in huis en kan u hiervoor een passend advies geven Ieder project, van nieuwbouw tot verbouwing, begint met de zogenoemde ruwbouw. Het team van Kombi Bouwmaterialen is altijd geïnteresseerd in collega’s met een hart voor bouwmaterialen en die denken een positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze mooie bedrijf!

Jobs in Werk zoeken in UdenGewijzigd: 09-10-2019