Banen bij bedrijven in Someren
Vereijken Kwekerijen B.V. is een omgeving die zich kenmerkt door een open cultuur, korte communicatielijnen met energieke, enthousiaste en resultaatgerichte medewerkers. Er werken 100 medewerkers(sters) en in het hoogseizoen nog extra seizoenmedewerk(st-)ers


Het Varendonck College is een optimistische school, wij geloven in onze leerlingen en medewerkers. En in hun mogelijkheden om de wereld beter te maken.


Nuva Keukens werd in 1978 opgericht in Someren en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste keuken ondernemingen van het zuiden van Nederland.


Werken bij de Zorgboog - Wij verwelkomen graag nieuwe collega's, leerlingen, stagiaires en vrijwilligers. Lees hier meer over onze mogelijkheden, ontmoet je toekomstige collega's en vind via het vacatureoverzicht jouw plek binnen de Zorgboog!


Abemec, onderdeel van de Koninklijke Agrifirm Group, is een zelfimporterende dealer van tractoren, multipurpose machines en landbouwwerktuigen.


Met meer dan 300 medewerkers is Durlinger Schoenen een bedrijf van formaat.


Onze bakkerij is al sinds 1969 lid van het Echte Bakkersgilde. Dat betekent dat wij voldoen aan alle hoge eisen die het Gilde stelt op gebied van kwaliteit.

Jobs in Someren - Werk zoeken in Someren

Gewijzigd: 09-10-2019