Werk zoeken in Limburg

Banen bij bedrijven in Nederweert

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

MCB
Gemotiveerde en kwaliteitsbewuste mensen, die in hun werk alles doen om klanten tevreden te stellen. Dat is een belangrijk uitgangspunt voor de dynamische en klantgerichte handelsorganisatie MCB Direct. Onze snelle Ieveringen uit een groot assortiment voorraadartikelen, ons streven naar goede reIaties en onze inspanningen om service en kwaliteit te Ieveren worden duidelijk gewaardeerd door onze klanten en Ieveranciers.

Marskramer
Wij behoren in Nederland tot de top 3 van de retailmarkt in huishoud- en speelgoedartikelen. Enthousiaste mensen werken samen aan het succes en de groei van Marskramer.

Van Melis
Van Melis te Nederweert zoekt jonge mensen (vanaf 18 jr.) die opgeleid willen worden tot ijzervlechter-lasser.

Jola Mode
Op dit moment 38 jaar na oprichting bestaat de organisatie uit 82 winkels die allemaal onder de naam Jola Mode draaien.

Stienen
Stienen Bedrijfselektronica BV ontwikkelt, produceert en levert klimaatcomputers, meet- en regelapparatuur, weegsystemen en bewakingsapparatuur, inclusief de bijbehorende managementsoftware.

Jumbo
Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

WWD
WWD Metaal is een jonge en getalenteerde, middelgrote onderneming waarbij het accent vooral ligt op het vervaardigen van enkelvoudige en samengestelde producten.

Jan Linders
Werken bij Jan Linders is werken bij de beste supermarkt van het zuiden. Goed opgeleide medewerkers spelen daarbij een doorslaggevende rol. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze medewerkers. Naast een aangename werkomgeving, bieden we een erkende beroepsopleiding en verschillende trainingsmogelijkheden.


Limburg