Werk zoeken in Limburg

Banen bij bedrijven in Heerlen

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Bastion Hotels
Binnen de Bastion Hotel Groep werken we aan een duurzaam inkoopbeleid waarmee ook de markt gestimuleerd wordt naar een innovatiegerichte.

Nuva Keukens
Nuva Keukens werd in 1978 opgericht in Someren en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste keuken ondernemingen van het zuiden van Nederland.

Krinkels
Heerlen

Wij zijn partner in beheer en realisatie van de openbare ruimte! Wij zijn een belangrijke speler op het gebied van Groen, Infra, Water en Sport.

Hotel West-Ende
We hebben alle ingrediënten die u nodig heeft om van uw particuliere of zakelijke evenement een succes te maken

Goossens wonen
Goossens wonen en slapen hoort binnen de top 3 van de Benelux binnen de meubelretailmarkt!

Hagedoorn
We zijn inmiddels na 75 jaar uitgegroeid tot een modern bakkersbedrijf met de focus op kwaliteit

Hanos
Sinds de oprichting is de HANOS organisatie uitgegroeid tot een totaal groothandelsorganisatie,.

Hema
Hema, met eigen bakkerijen, een distributiecentrum, handelskantoren in het verre oosten

IKEA
IKEA heeft een droom, een visie. Samen met ons zakelijk concept en human resources, is dit het uitgangspunt van al onze activiteiten.

Voncken
In 1907 richt Karel Voncken een bakkerij op. Nu, 4 generaties later bakt Voncken brood en banket voor Heerlen en omstreken. Frans en Piroschka Voncken leiden de onderneming vanaf 1993 en hebben naast de hoofdvestiging nog 16 filialen.

KFC
Bij KFC willen we een ding en dat is onze gasten vaak de ultieme KFC beleving geven. Dit betekent dat we altijd 100% willen scoren op gasttevredenheid. Lijkt het je leuk om als kok, keukenmedewerker of achter de kassa te werken? En kan jij ervoor zorgen dat gasten altijd tevreden het restaurant verlaten? Dan zoeken wij opzoek naar jou!

Lico
Liko is voortdurend op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een passie voor koel- , vries- , luchtbehandeling en airconditioning techniek.

Pipelife
Pipelife is een van de grootste producenten van kunststof leidingsystemen en hulpstukken in Europa.

Plieger
Vind je in het vacatureoverzicht op dit moment geen passende functie, maar heb je wel interesse in een Job bij Plieger? Heb je kennis van sanitair, CV, installatiemateriaal en elektra? Stuur dan een open sollicitatie naar ons.

Van der Valk
Voor het runnen van hotels en restaurants is veel expertise nodig. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers bij wie gastvrijheid in de genen zit. Wil jij graag bij ons familiebedrijf aan de slag? Laat van je horen.

Van Enckevort BV
Wij komen altijd graag in contact met goed gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. Dus heb je opleidingen in de branche gevolgd, ervaring en affiniteit met de bouw en vind je het leuk om bij Van Enckevort BV te komen werken?

Warmteservice
Warmteservice verkoopt alle bekende merken CV-ketels, radiatoren, vloerverwarming, convectorputten, sanitair, dakbedekking en installatiemateriaal tegen vaste lage prijzen.

Jan Linders
Werken bij Jan Linders is werken bij de beste supermarkt van het zuiden. Goed opgeleide medewerkers spelen daarbij een doorslaggevende rol. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze medewerkers. Naast een aangename werkomgeving, bieden we een erkende beroepsopleiding en verschillende trainingsmogelijkheden.

berden
Werken bij Berden kan op de afdelingen mode, wonen en slapen of achter de schermen bij bijvoorbeeld de technische dienst, grafische vormgeving of klantenservice. Voor fulltimers, parttimers en weekend- en vakantiehulpen hebben wij regelmatig Jobs. Studenten en scholieren kunnen terecht op bij de informatie over stage bij Berden.Limburg