Banen bij bedrijven in Ede


Bij Van Voskuilen Woudenberg B.V. staat de mens centraal. Respect voor de ander en jezelf is een van de belangrijkste kernwaarden binnen onze organisatie. Wil jij jouw talenten en kwaliteiten optimaal benutten? Kom dan werken bij Van Voskuilen Woudenberg B.V.! Wij bieden onze medewerkers de mogelijkheid om hun talenten en kwaliteiten goed te ontwikkelen, en dit alles op een manier die bij jou past.


Wil jij werken bij Opella? Wij zijn een vakkundige en vernieuwende zorgdienstverlener op de zuidelijke Veluwe. Bij ons krijg je de ruimte om vanuit jouw professie te doen wat écht nodig is voor onze klanten.


In een Herbergier wonen mensen met dementie. Ze doen hele gewone dagelijkse dingen zoals een ommetje maken, genieten van mooie muziek of heerlijk even luieren op de bank. Zelfstandig wonen lukt niet meer, maar in een Herbergier letten we vooral op wat de gasten allemaal nog wél kunnen.


Kanters is een sterk groeiende organisatie. Onze disciplines Riool, Infra en Cultuur.


Hier ontdek je hoeveel carrièremogelijkheden er bij Staples zijn. Als je deel wilt gaan uitmaken van ons team, gebruik je eenvoudig de zoekfunctie. En het duurt vast niet lang voordat ook jij meer mogelijk maakt, niet alleen voor onze klanten maar voor je eigen carrière.


Scapino is een prachtig Nederlands bedrijf. Een sterk merk dat staat voor een goede kwaliteit schoenen, kleding en sportartikelen. Tegen een aantrekkelijke prijs. We verrassen onze klanten telkens weer met onze complete, tikje brutale collectie. Voor elk moment en iedere gelegenheid biedt Scapino een keus.


Bouwbedrijf Van Grootheest BV is een zelfstandig familiebedrijf dat wordt gekenmerkt door een platte, informele organisatiestructuur.


Bouwmaat is een landelijke keten van groothandels in bouwmaterialen voor professionals in de bouw. Onze klanten zijn actief in herstel, renovatie en onderhoud.


Werken bij TMS betekent afwisseling, doorgroeimogelijkheden en collega's die zorgen dat je je snel thuis voelt in jouw nieuwe baan!


Wat je functie in onze organisatie ook is, je staat er nooit alleen voor. Vanaf de eerste dag is jouw aanspreekpunt je vaste mentor.


ReeHorst is een multifunctionele locatie en heeft alles onder een dak! Met een schitterend 4-sterren Hotel, Live Cooking Restaurant Valentino, Brasserie en 39 prachtig vernieuwde zalen voor congressen, vergaderingen, trainingen en events!

Vacatures Ede - Werken in Ede

Gewijzigd: 09-10-2019