Werk zoeken in Friesland

Banen bij bedrijven in Leeuwarden

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan in Leeuwarden? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Ardagh - Leeuwarden
Ardagh Group is een marktleider in metalen en glazen verpakkingen en produceert verpakkingsoplossingen voor de meeste vooraanstaande wereldmerken in de levensmiddelen- en drankensector en in de sector consumentenproducten.


BMN
BMN Bouwmaterialen maakt deel uit van CRH Bouwmaterialenhandel BV Nederlands grootste handelaar in bouwmaterialen en is lid van de Hibin


Bouwmaat
Bouwmaat is een landelijke keten van groothandels in bouwmaterialen voor professionals in de bouw. Onze klanten zijn actief in herstel, renovatie en onderhoud.


Bristol
Bristol is met 129 vestigingen de grootste en vooral de leukste discounter van Nederland. We verkopen zowel schoenen als vrijetijds- en sportkleding, maar ook seizoensartikelen als schaatsen, camping- , tuin- , sport- en spelartikelen.


C&A
Leeuwarden
Mode voor jong en oud, die voor elke gelegenheid en voor ieder type de juiste kleren heeft.


DA - Leeuwarden
DA is een begrip bij de consument en dat word je niet zomaar. Dat zijn we vooral omdat zoveel medewerkers met passie en plezier bezig zijn in onze winkels. Zij maken het elke dag waar op de winkelvloer. Met persoonlijke aandacht voor de klant met deskundige adviezen.


Kooiker Logistiek
Kooiker Logistiek en haar dochterondernemingen zijn flink in ontwikkeling, de afgelopen jaren flink gegroeid en willen de komende jaren doorgroeien. Wij hebben een verscheidenheid in leuke en uitdagende Jobs om in te kunnen springen op de groei en wensen van onze opdrachtgevers.


TMS
Werken bij TMS betekent afwisseling, doorgroeimogelijkheden en collega's die zorgen dat je je snel thuis voelt in jouw nieuwe functie!.


VEAM - Leeuwarden
VEAM is een professionele speler in de technische groothandelsmarkt.


Visser Leeuwarden
Visser beschikt over een toonaangevend en innovatief productenportfolio.


Wasco
Dé meest toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip.Friesland