Werk zoeken in Friesland

Banen bij bedrijven in Appelscha

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Marskramer
Wij behoren in Nederland tot de top 3 van de retailmarkt in huishoud- en speelgoedartikelen. Enthousiaste mensen werken samen aan het succes en de groei van Marskramer.


Iedema
We zijn specialist in het leggen van vloeren en aanbrengen van raambekleding, inclusief binnenzonwering.


Olmenes
Olmenes is een gemeenschap voor volwassenen met een verstandelijke beperking centraal in Noord Nederland. Antroposofie is onze basis.


Riemsoord
Gelegen in Appelscha, met haar prachtige omgeving. Waar bedrijvigheid binnen handbereik is.


RCN
Ieder jaar zijn we voor al onze parken in Nederland en Frankrijk op zoek naar fulltime en parttime seizoen- en vakantiemedewerkers en stagiaires om het de gasten op onze kampeer- en bungalowterreinen naar de zin te maken. "Werken met vakantiegevoel" is de slogan, want ook al is het druk, het is vooral heel gezellig en je ontmoet veel leeftijdgenoten.


ZuidOostZorg
ZuidOostZorg is een zorginstelling in het zuidoosten van Friesland


Poiesz
Bij Poiesz Supermarkten B.V werken ruim 4800 medewerkers die zich voor 100% inzetten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die willen bijdragen aan het succes van de organisatie.


Flexkidz
Flexkidz kinderopvang is een kleine opvang aan de van Emstweg 30 in Appelscha en aan de Venekoterweg 56 in Oosterwolde.


Betten Transport
Betten Transport is een internationaal transportbedrijf voor het vervoeren van producten in koel- en vriestrailers.Friesland