Ander werk zoekenbedrijven met vacatures

Holten

Vacatures Holten - Werk zoeken in HoltenBanen bij Bedrijven

Bekijk de Jobs van bedrijven gevestigd in Holten.


Nido Universal Machines BV ontwikkelt en produceert materieel voor de gladheidbestrijding en heeft daarmee een leidende positie op de Europese markt.


Landal GreenParks geeft de mogelijkheid om als erkent leerbedrijf een leerling-plaats aan te bieden in de Horeca


Zeeman textielSupers is inmiddels een gevestigde naam op de Europese markt met winkels. In alle landen streeft de onderneming naar de eerste plaats op het gebied van betaalbare kleding en textiel. Kijk op de website of Zeeman ook voor jou een leuke job heeft.


In de Fixet doe-het-zelfzaken spelen medewerkers een zeer belangrijke rol. Zij beschikken over veel product- en kluskennis; zo kunnen zij op de meeste van uw klusvragen een juist antwoord geven. Werken bij Fixet is leuk en leerzaam.


Stichting Kinderopvang West-Twente (SKWT) is een organisatie voor de opvang van kinderen van 0 tot 13 jaar. De organisatie heeft meerdere vestigingen. SKWT is volop in beweging en actief bezig met nieuwe ontwikkelingen.


Enkco Foodgroup is een ambitieuze en dynamische onderneming, waar het prettig werken is. Wij ontwikkelen en produceren verse en diepgevroren voedingsmiddelen, waaronder vlees- en vegetarische producten.
Werken in Holten - Werk zoeken in Holten