Gemeente Midden-Drenthe


Een van de belangrijkste aspecten van een goed leefklimaat is aantrekkelijk wonen en een uitstekend voorzieningenniveau. Midden-Drenthe biedt die aspecten. In de hoofdkernen Beilen, Smilde en Westerbork zijn diverse mogelijkheden om te wonen, terwijl er mogelijkheden te over zijn gebruik te maken van de vele voorzieningen.

Alting

Balinge

Beilen
Marskramer behoort in Nederland tot de top 3 van de retailmarkt in huishoud- en speelgoedartikelen.
Bertus is leuk! Een ontspannen werkomgeving, leuke gezellige collega's en veel vrijheid om mee te denken
Gamma heeft een open en heldere structuur en de GAMMA-bouwmarkten bieden flinke uitdagingen en ontplooiingsmogelijkheden.
- Shoeby:Eigentijds, herkenbaar en een duidelijke eigen identiteit, dat is Shoeby. We combineren sterke basics met snel wisselende nieuwe fashion collecties.
Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft.
Nijwa Groep is hoofddealer van Volvo in het noorden en oosten van Nederland hoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland
Zorggroep Drenthe biedt integrale zorg waarbij wonen, welzijn en zorg zoveel mogelijk in samenhang wordt benaderd

Beilervaart

Bovensmilde
Koers Handel BV is de handelsonderneming van KKS beheer BV. De activiteiten bestaan uit productie, in- en verkoop, levering van materialen en het verhuur van materieel. De productie van materialensoorten voor de wegenbouw zoals zand, funderingsmaterialen, split en cultuurtechnische materialen.

Brunsting

Bruntinge

Drijber

Elp

Eursinge

Eursing

Garminge

Hijken

Hijkersmilde

Holthe

Hoogersmilde
Koers Handel BV is de handelsonderneming van KKS beheer BV. De activiteiten bestaan uit productie, in- en verkoop, levering van materialen en het verhuur van materieel. De productie van materialensoorten voor de wegenbouw zoals zand, funderings-materialen, split en cultuurtechnische materialen.

Hooghalen
AVIA International bestaat uit meer dan 80 zelfstandige onafhankelijke oliebedrijven in 14 West-Europese landen met een netwerk van bijna 3.500 tankstations in Europa.
De naam Coop is een afkorting van 'coƶperatie', en dat betekent 'samenwerking'. Teamwork vinden wij dan ook heel belangrijk

Ter Horst

Klatering
Laaghalen
Laaghalerveen
Lieving
Makkum
Mantinge
Nieuw-Balinge
Oranje
Orvelte
Smalbroek
Rheeveld
Smilde
Spier

Westerbork
Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft.
Bij Welkoop bieden we onze medewerkers de ruimte om zich te ontwikkelen in onze winkels en ondersteunen dit door middel van het aanbieden van opleidingen en trainingen
.
Wijster

Wittevee

Zuidveld

Zwiggelte

Uitzendbureaus

Werving- en Selectiebureaus

Interessante links

Informatie over opleidingen, sollicitatietraining en loopbaanadvies volgt