Werk zoeken in Zuid-Holland

de provinvcie Zuid-Holland

Banen bij bedrijven in Zoetermeer

Hier vindt u uitzendbureaus, bureaus voor werving en selectie, detacheerders en Headhunters.

Herbergier
In een Herbergier wonen mensen met dementie. Ze doen hele gewone dagelijkse dingen zoals een ommetje maken, genieten van mooie muziek of heerlijk even luieren op de bank. Zelfstandig wonen lukt niet meer, maar in een Herbergier letten we vooral op wat de gasten allemaal nog wél kunnen.

Jumbo
Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

Beter Bed
Ben jij toe aan een functie waarin je met slapen geld verdient? Bij Beter Bed zijn we altijd op zoek naar mensen die voor de volle 100% gaan. Ben jij iemand bij wie 'goed' altijd net een beetje beter kan?

Witteveen Mode B.V.
Witteveen Mode B.V. is een bekend gezicht in de damesmode branche. Met meer dan 100 winkels en zo’n 450 collega's zetten wij ons elke dag in om de meest servicegerichte en klantvriendelijke winkel van Nederland te zijn. Dit vraagt om oprechte aandacht voor klanten waarbij wij trots zijn op onze collectie en ons serviceniveau.

Vreugdenhil Berging BV
Vreugdenhil Berging BV staat voor vakmanschap. Al onze medewerkers zijn gedreven vakmensen.

Praxis
Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland.

DSG BV
Het scala aan functies binnen onze organisatie is zeer uiteenlopend. De grootste groep van “onze club” werkt natuurlijk in de winkels; regelmatig zijn er in de filialen van Durlinger, Shoetime of in onze Tamaris Stores Jobs voor filiaalmanager of verkoopmedewerker.

McDonald's
Uiteraard zit er ook een McDonald's restaurant bij jou in de buurt en kun je lekker dichtbij huis aan de slag

Kern Kinderopvang
Wij streven ernaar om zoveel mogelijk kinderen plezier in hun ontwikkeling te bieden.

Intratuin
Werken bij Intratuin betekent werken in een no nonsens bedrijf met een informele en prettige sfeer; een sfeer om je thuis te voelen. Sfeer die bijdraagt aan blije klanten. Jouw persoonlijkheid excelleert in een omgeving waar service, commercie, kwaliteit en inspiratie hoog in het vaandel staan en waar stilzitten en afwachten niet toe behoren. Met 52 vestigingen is er altijd wel één van de mooiste tuincentra bij jou in de buurt.

Fortune hot drinks
Fortune hot drinks centrale organisatie is een franchiseorganisatie met op het kantoor in Zoetermeer 20 medewerkers.

Bouwmaat
Bouwmaat is een landelijke keten van groothandels in bouwmaterialen voor professionals in de bouw. Onze klanten zijn actief in herstel, renovatie en onderhoud.

Swiss Sense
De Swiss Sense winkels zijn er voor iedereen die opzoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs

Primark
Primark is wereldwijd gezien een van de snelst groeiende mode ketens.

Golden Tulip Hotel
Golden Tulip Hotel West-Ende. We hebben alle ingrediënten die u nodig heeft om van uw particuliere of zakelijke evenement een succes te maken.

BurgGolf
Bij BurgGolf kunt u op alle locaties vrijblijvend kennismaken met de golfsport.

BTN
Al meer dan 30 jaar levert BTN diverse producten voor klanten in de grond- , weg- en waterbouw, afvalverwerking en reiniging.

Isero
Wat je functie in onze organisatie ook is, je staat er nooit alleen voor. Vanaf de eerste dag is jouw aanspreekpunt je vaste mentor.

TransMission
TransMission is het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributieondernemingen in Nederland en België.

Burger King
Burger King is een bedrijf met een duidelijke visie. Samen steken we graag de handen uit de mouwen en werken we enthousiast aan resultaat!Zuid-holland