Werk zoeken in Zuid-Holland

Banen bij bedrijven in Spijkenisse


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Bouwmaat
Bouwmaat is een landelijke keten van groothandels in bouwmaterialen voor professionals in de bouw. Onze klanten zijn actief in herstel, renovatie en onderhoud.
Verhage Fast Food
Verhage fast food is een keten van 35 moderne, sfeervolle horeca, voornamelijk gelegen in de Randstad.

Monkey Town
Welkom bij het leukste en spannendste Indoor speelparadijs van voor kinderen van 1 tot 12 jaar.

IVECO
Welkom bij IVECO Schouten. Als dealer van IVECO en Fiat bedrijfswagens met tien vestigingen verspreid over Midden-Nederland helpen wij u graag op weg.

Albeda
Wij zijn een regionaal opleidingsinstituut voor educatie en middelbaar beroepsonderwijs. Als een van de grootste roc’s van ons land bieden wij meer dan 120 opleidingen aan op ruim vijftig locaties. Sommige opleidingen hebben meerdere uitstroomrichtingen.

Marskramer
Wij behoren in Nederland tot de top 3 van de retailmarkt in huishoud- en speelgoedartikelen. Enthousiaste mensen werken samen aan het succes en de groei van Marskramer.

Maasdelta Groep
De Stichting Maasdelta Groep is de verhuurder van zo'n 17.500 woningen en bedrijfsruimten. Er zijn ongeveer 200 medewerkers in dienst. Samen zorgen we voor een goede dienstverlening aan onze klanten die ongeveer 16.000 woningen en bedrijfspanden van ons huren.

Woonbron
Wij bieden medewerkers (inmiddels zo'n 700) een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket aan, waarbinnen ieder zijn of haar eigen keuze kan maken.

Mourik
Mourik is een veelzijdig bedrijf. We werken voor overheden, industrie en private opdrachtgevers. Mourik is een van de grootste, zelfstandige familieondernemingen die ons land nog telt. En daar zijn we best trots op. Het zegt namelijk iets over het karakter van ons bedrijf.

Meesterbakker
Bij de Meesterbakker is er altijd een plek voor een nieuw gezicht, want we blijven stevig doorgroeien. Er zijn vier Meesterbakkers met samen meer dan vijftig winkels. Behalve de geur van versgebakken brood en gebak, bieden wij zeer gevarieerd werk, en leuke collega's.

Daka Sport
Daka Sport is al ruim 45 jaar toonaangevend in de Randstad.

Braber Groenvoorziening
Braber Groenvoorziening is een groenvoorzieningsbedrijf waar ca. 50 mensen werkzaam zijn.

Swiss Sense
De Swiss Sense winkels zijn er voor iedereen die opzoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

DELA Uitvaart
Samen sta je sterker. DELA is een coöperatie ; wij hebben ruim drie miljoen leden. Ons doel is om onze leden en hun families verder te helpen.

Mastermate
Jezelf willen ontwikkelen is een voorwaarde om bij Mastermate te werken. Dat kan op diverse gebieden en op verschillende manieren.

De Rijke
Bij De Rijke is uw totale logistiek in vertrouwde handen.

Grando
Grando is een unieke keukenformule, met ruim 50 Grando keukenadviescentra

Konecranes B.V.
Konecranes B.V. voor fabricage, onderhoud en service van hijskranen en kraancomponenten.

Bokhorst Installatie
Bokhorst Installatie Groep bv is een moderne, innovatieve installateur van sanitair en verwarming.

Praxis
Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland. Er werken ruim 3.600 medewerkers in totaal 147 winkels. De gemiddelde vloeroppervlakte is 4.100 m2 variërend van 2000 tot 15.500 m2. Ben jij enthousiast om het te gaan MAKEN bij Praxis? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Roobol
Net van School, herintredend, zin wat anders, een echt vak leren.

Solar BV
Solar B.V. is een krachtige en gezonde handelspartner

Warmteservice
Warmteservice verkoopt alles op het gebied van verwarming.

Zuid-holland