bedrijven-vacatures-

jWerk zoeken in Zuid-Holland

Banen bij bedrijven in Rijnsburg


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

De Wit
De Wit is in 1970 opgericht. In de afgelopen 40 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een elektrotechnisch installatiebureau tot een gecertificeerd bedrijf in de Elektrotechniek met meer dan 25 medewerkers. Voor mensen met passie voor techniek is er bij ons plaats!.

Action
Bij Action komen er elke week miljoenen fans over de vloer. En dat aantal groeit maar door. Dit biedt mooie kansen voor jou, zeker als je wil bijdragen aan ons doel; blije klanten. Daar staan we voor.

Bakker van Maanen
De broden, taarten en gebakjes van Bakker van Maanen zijn niet zomaar producten.

Royal FloraHolland
Royal FloraHolland is een wereld vol fascinerende combinaties. Van kleuren, geuren en emoties tegenover razendsnelle logistiek en rationele processen. Maar ook een trotse Nederlandse coƶperatie van meer dan honderd jaar oud! We zijn Koninklijk en daar mogen we trots op zijn. FloraHolland heeft voor starters en doorgroeiers aantrekkelijke Jobs op uiteenlopende niveaus.

Marina Rijnsburg
Marina Rijnsburg is een middelgrote jachthaven in het hart van de Bollenstreek

Bakker Uljee
Bij de Meesterbakker is er altijd een plek voor een nieuw gezicht, want we blijven stevig doorgroeien. Er zijn vier Meesterbakkers met samen meer dan vijftig winkels. Behalve de geur van versgebakken brood en gebak, bieden wij zeer gevarieerd werk, en leuke collega's.

Cleaners BV
Wij zijn regelmatig op zoek naar medewerkers. Of u nu op zoek bent naar een full-time dienstverband of als oproepkracht aan de slag wilt, wij nodigen u uit om te reageren.

Mey Food
Van der Mey Food en Vegetables is een middelgrote horeca groothandel in Rijnsburg met AGF als specialisatie.Zuid-holland