Werk zoeken in Zuid-Holland

Banen bij bedrijven in Pijnacker


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Meersma Holding BV
Meersma Holding BV is een middelgroot aannemingsbedrijf op het gebied van grond- , weg en waterbouwwerk.

Pieter van Foreest
Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen.

Intratuin
Werken bij Intratuin betekent werken in een no nonsens bedrijf met een informele en prettige sfeer; een sfeer om je thuis te voelen. Sfeer die bijdraagt aan blije klanten. Jouw persoonlijkheid excelleert in een omgeving waar service, commercie, kwaliteit en inspiratie hoog in het vaandel staan en waar stilzitten en afwachten niet toe behoren. Met 52 vestigingen is er altijd wel één van de mooiste tuincentra bij jou in de buurt.

Ven Fashion
Voor de nieuwste mode trends, betaalbare kleding en het beste kledingadvies kunt u terecht in een van de 28 Van de Ven fashion shops.

PLUS
Werken bij PLUS is werken bij een supermarktorganisatie met een missie. We willen de beste van Nederland zijn. En blijven. Als we samen de schouders eronder zetten, dan gaat het ons zeker lukken.

Burg Industries
Burg Industries heeft thans 15 werkmaatschappijen in vijf landen binnen Europa.

Careyn
Careyn biedt zorg dichtbij: thuis en op bijna 100 locaties in Nederland. Met circa 7.000 medewerkers is Careyn één van de grootste zorgaanbieders op het gebied van wonen & zorg, thuiszorg en welzijn.

Van den Berg machines B.V.
Van den Berg machines B.V. is een toonaangevende dealer van tuin- , park- en golfbaanmachines, in Pijnacker.Zuid-holland