Werk zoeken in Zuid-Holland

Banen bij bedrijven in Oude Tonge


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Franzen landbouw
Franzen landbouw is een akkerbouwbedrijf met brede aanbod aan gewassen. We voeren haast alle werkzaamheden op het bedrijf zelf uit en daarnaast bewaren en bewerken we onze producten voor vaste afnemers.

Woongoed Flakkee
Woongoed Flakkee is een woningbouwvereniging met 2295 leden.

BEST Trucks
Elke vestiging van BEST Trucks heeft haar eigen specialiteiten, speciaal toegespitst op betreffende regio en de erse activiteiten binnen de vervoersbranche.

Albeda College
Wij zijn een regionaal opleidingsinstituut voor educatie en middelbaar beroepsonderwijs. Als een van de grootste roc’s van ons land bieden wij meer dan 120 opleidingen aan op ruim vijftig locaties. Sommige opleidingen hebben meerdere uitstroomrichtingen.

Peutereiland
Stichting Peutereiland vertegenwoordigt 15 peuterspeelzalen in alle 14 dorpskernen op Goeree-Overflakkee

Heijkoop
Al meer dan 12 jaar zijn wij uw partner als het gaat om installatiewerkzaamheden, warmtepompen, complete technische installaties en duurzame energie. We werken veel voor ondernemingen maar zijn ook voor particulieren actief. Met onze eigen mensen zorgen we elke dag voor tevreden klanten. Heijkoop Installatietechniek

Abresch B.V.
Constructie- en Machinebouw Abresch B.V. biedt u professionele oplossingen inzake interne transport- en handling systemen!Zuid-holland