Werk zoeken in Zuid-Holland

Banen bij bedrijven in Noordwijkerhout


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Glas Groenvoorzieningen B.V.
Glas Groenvoorzieningen B.V. is een ondernemend familiebedrijf en sinds 1970 gevestigd in Noordwijkerhout. De directie wordt gevormd door vader en zoon, Gerard Glas en Ruud Glas. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van beschoeiingen en damwanden.

Marente
Marente is gastvrij en ondersteunt haar cliƫnten en mantelzorgers door de inzet van betrokken vrijwilligers en zorgprofessionals.

Leys
Leys is een groothandel in hang- en sluitwerk, ijzerwaren, bouwbeslag, gereedschappen, machines, bevestigingsmaterialen en levert aan de professionele gebruiker in de bouw.

Lidl
De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, dat maken we dagelijks waar met ruim 18.000 medewerkers. Net als meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment en de bouw van het meest duurzame distributiecentrum van Nederland.

Meesterbakker
Bij de Meesterbakker is er altijd een plek voor een nieuw gezicht, want we blijven stevig doorgroeien. Op dit moment hebben de 7 Meesterbakkers samen meer dan 120 winkels. Behalve de geur van versgebakken brood en gebak, bieden wij zeer gevarieerd werk, en leuke collega's.

Action
Bij Action komen er elke week miljoenen fans over de vloer. En dat aantal groeit maar door. Dit biedt mooie kansen voor jou, zeker als je wil bijdragen aan ons doel; blije klanten. Daar staan we voor. Zij voelen zich daardoor welkom bij ons. Alles wat wij binnen Action doen, staat in het teken van tevreden en blije klanten.

ActiVite
ActiVite is een degelijke en betrouwbare werkgever, bij wie de mensen centraal staan. Niet alleen de cliƫnten maar ook de medewerkers.Zuid-holland