Werk zoeken in Zuid-Holland

Banen bij bedrijven in Meerkerk


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Bibliotheek
Wij hebben regelmatig mogelijkheden voor verschillende functies: van directe dienstverlening aan klanten en scholen tot ondersteunende functies op het gebied van markt, innovatie, management en support.

Schilt
Schilt bestaat uit drie werkmaatschappijen die samen zorgen voor een compleet pakket producten op het gebied van klimaattechniek.

Eputan Kunststoftechniek
Eputan Kunststoftechniek, opgericht in 1991, is als fabrikant van Herculan polyurethaan binnensportvloeren uitgegroeid tot een van de belangrijkste internationale producenten en installateurs van sportvloer systemen. Met export naar meer dan 80 landen, biedt Eputan een uitgebreid assortiment punt- , vlak- en combilastische (sport)vloersystemen in erse uitvoeringen.

Golden Tulip
Golden Tulip Hotel West-Ende. We hebben alle ingrediënten die u nodig heeft om van uw particuliere of zakelijke evenement een succes te maken, met inbegrip van ruime modulaire vergadering- en ontvangstzalen, comfortabele accommodatie, cateringfaciliteiten, een hoog niveau van service, evenals geldbesparende arrangementen.

Zuijl en Weerd
Zuijl en Weerd, al bijna 100 jaar een begrip in de tankwereld. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Naast brandstoffen kunt je bij ons terecht voor heerlijke ambachtelijk broodjes, een kop koffie of voor de professionele Carwash.Zuid-holland