Werk zoeken in Zuid-Holland

Banen bij bedrijven in Leimuiden


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Van Berkel Aannemers B.V.
Zowel Van Berkel Aannemers als Van Berkel Projectontwikkeling kan steunen op breed opgedane kennis. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, om een compleet complex, een parkeerkelder of een enkele serre, wij realiseren het voor u.

Van Tol BV
Wij vervaardigden constructies voor diverse uitbouwen, bedrijfspanden en speciale projecten. Ze worden in onze werkplaats vervaardigd en door eigen montageploegen gemonteerd. Tevens maken wij voor projecten noodconstructies die wij zowel monteren als demonteren. Verder leveren wij plaatwerk voor derden.

Leimuiden Recycling
Leimuiden Recycling B.V. is gespecialiseerd in het milieuverantwoord sorteren van ijzer en metalen welke afkomstig zijn van sloopwerken, ondernemingen, handel en particulieren.

Van Berkel
Van Berkel kan steunen op breed opgedane kennis. Of het gaat om nieuwbouw of restauratie, om een compleet complex, een parkeerkelder of een enkele serre, wij realiseren het voor u. Ons werk omvat echter veel meer dan alleen de feitelijke uitvoering.

Brand en Van Wijk Logistics
Brand en van Wijk Logistics verricht voor een breed klantenbestand de transporten binnen de Benelux en een groot deel van Duitsland.
Snoopy
Medewerkers van Snoopy worden gesalarieerd volgens de CAO kinderopvang.

Zuid-holland