Werk zoeken in Zuid-Holland

Banen bij bedrijven in Dordrecht


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Van Wijnen
Dordrecht

Wij weten als geen ander dat mensen een plek tot leven brengen. Dat zie je niet alleen terug in wat we doen, maar ook in wie we zijn. Wij hebben veel te bieden: heel veel afwisseling, nauw contact met klanten, leveranciers en eindgebruikers, aandacht voor langdurige relaties en resultaat. Een onderneming van ondernemingen met 24 locaties in heel Nederland. Waar pas jij?

Zinkunie
Breda

Zinkunie is marktleider wat betreft het leveren en fabriceren van zinken, koperen, RVS. en loden artikelen.

Postillion
Dordrecht

Wat kan je van Postillion verwachten? Postillion Hotels Nederland is een levendige keten met veel ambitie en de belangrijkste factor daarbij zijn onze medewerkers! Zij dragen immers Postillion uit naar onze gasten. Vind je Plezier in je werk belangrijk, ben je Ondernemend en ga je voor Resultaat? Dan moedigen we jou aan om samen met Postillion Hotels mee te groeien!

ENGIE Service
Dordrecht

ENGIE Services laat techniek werken. Met ruim 5800 medewerkers zijn we iedere dag hard bezig met de beste innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen voor onze klanten in de industrie, utiliteit, infrastructuur en energie.

RUBIX
Dordrecht

RUBIX levert een compleet assortiment Industrial Supplies en Industrial Up-Time Services.

Van der Lee
Dordrecht

U bent ons wellicht eens tegenkomen langs Rijkswegen, provinciale wegen of op het water. Medewerkers en voertuigen van Gebr. van der Lee die bermen maaien, waterwegen baggeren, saneren of op wegen een laag nieuw asfalt aanbrengen. Tevens heeft u ons bezig kunnen zien met het bouwen van bruggen, het versterken van dijken en het onderhouden of aanleggen van elektrotechnische installaties.Zuid-holland