Werk zoeken in Zuid-Holland

Banen bij bedrijven in Den Haag


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Paans
Paans Installatieondernemingen is een gecertificeerde organisatie die gericht is op het ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden van alles op het gebied van verwarming, koeling, klimaatbeheersing, meet- en regeltechniek, sanitair en loodgieterwerk.

Zinkunie
Den Haag

Zinkunie is marktleider wat betreft het leveren en fabriceren van zinken, koperen, RVS. en loden artikelen.

Technische Unie
Technische Unie is marktleider in het leveren van installatiematerialen werken bij Technische Unie betekent veel ruimte voor ondernemerschap en initiatief. We blijven investeren in onze dienstverlening èn de ontwikkeling van de collega’s. Bij onderzoeken naar medewerkertevredenheid scoren we hoog. Daar zijn we erg trots op. Ons team maakt het verschil!

Dekker Hout
Dekker Hout is als vooruitstrevend bedrijf binnen de houtbranche zeer geïnteresseerd in gekwalificeerde kandidaten.

Office Centre
Hier ontdek je hoeveel carrièremogelijkheden er bij Office Centre zijn. Als je deel wilt gaan uitmaken van ons team, gebruik je eenvoudig de zoekfunctie. En het duurt vast niet lang voordat ook jij meer mogelijk maakt, niet alleen voor onze klanten maar voor je eigen carrière.

Luzac
Luzac biedt toonaangevend kleinschalig particulier onderwijs op mavo, havo, vwo en HBO niveau. Persoonlijke begeleiding, flexibiliteit en maatwerk maken dat je écht wat voor jouw leerlingen kunt betekenen. In het voortgezet onderwijs heb je klassen van gemiddeld 12 leerlingen, in het hoger onderwijs heeft een klas gemiddeld 20 studenten.

Marskramer
Wij behoren in Nederland tot de top 3 van de retailmarkt in huishoud- en speelgoedartikelen. Enthousiaste mensen werken samen aan het succes en de groei van Marskramer.

KFC
Bij KFC willen we een ding en dat is onze gasten vaak de ultieme KFC beleving geven. Dit betekent dat we altijd 100% willen scoren op gasttevredenheid. Lijkt het je leuk om als kok, keukenmedewerker of achter de kassa te werken? En kan jij ervoor zorgen dat gasten altijd tevreden het restaurant verlaten? Dan zoeken wij opzoek naar jou!

Nelson Schoenen
Nelson is een echt familiebedrijf met een open cultuur, dat zich kenmerkt door een grote betrokkenheid. Het leukste van werken bij Nelson is de afwisseling die er is en de gezelligheid van je collega's.

Bouwmaat
Bouwmaat is een landelijke keten van groothandels in bouwmaterialen voor professionals in de bouw. Onze klanten zijn actief in herstel, renovatie en onderhoud.

Wasco
Welkom bij Wasco. Dé meest toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Wasco bestaat uit meer dan 30 vestigingen, drie grote distributiecentra en een uitgebreide webshop waarmee wij dag en nacht in de buurt zijn om onze klanten te voorzien van de beste producten en diensten.

Isero
Wat je functie in onze organisatie ook is, je staat er nooit alleen voor. Vanaf de eerste dag is jouw aanspreekpunt je vaste mentor.

Rathenau Instituut
Het Rathenau Instituut stimuleert de publieke en politieke meningsvorming over wetenschap en technologie. We doen onderzoek en organiseren het debat over wetenschap, innovatie en technologie.Zuid-holland