Werk zoeken in Zuid-Holland

Banen bij bedrijven in Brielle

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Bilfinger
Bilfinger Industrial Services heeft regelmatig Jobs, voor starters en ervaren medewerkers. Naast een goede begeleiding tijdens de inwerkperiode bieden wij je een goed primair en uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket en tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Wellantcollege
We zijn een groene onderwijsorganisatie die zich bewust met het onderwijs richt op het leefbaar houden van onze omgeving. Onze docenten spelen hierbij een centrale rol.

Jumbo
Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

Bastion Hotel
Binnen de Bastion Hotel Groep werken we aan een duurzaam inkoopbeleid.

PontMeyer
Brielle

Is de grootste leverancier van hout en plaatmaterialen in Nederland. Ook voor bouwmaterialen, gereedschappen, afwerkmaterialen, deuren en interieurartikelen kunt u bij PontMeyer terecht.



Zuid-holland