Werk zoeken in Zuid-Holland

Banen bij bedrijven in Bergambacht


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

De Vierstroom
Thuiszorg van Vierstroom Zorg Thuis is hulp van een professionele verpleegkundige of verzorgende bij u thuis. We helpen u om (langer) zelfstandig te blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. De vele aanvullende diensten van Vierstroom helpen daarbij.

Lidl
De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, dat maken we dagelijks waar met ruim 18.000 medewerkers. Net als meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment en de bouw van het meest duurzame distributiecentrum van Nederland.

Mourik
Mourik is een veelzijdig bedrijf. We werken voor overheden, industrie en private opdrachtgevers. Mourik is een van de grootste, zelfstandige familieondernemingen die ons land nog telt. En daar zijn we best trots op. Het zegt namelijk iets over het karakter van ons bedrijf.

Speksnijder
Speksnijder biedt volop mogelijkheden voor een interessante Job in de mode! Hoe verrassend is het om te werken in een prachtige winkel met eigentijdse collecties. Het contact met klanten maakt het vak het meest boeiend. Geen klant is namelijk hetzelfde en het is een sport om samen met de klant die outfit te kiezen die letterlijk en figuurlijk passend is!

Van der Ende
Werken wij bouw- en aannemingsbedrijf Van der Ende betekent een informele, prettige werksfeer en voldoende ruimte voor eigen initiatief

ArendsHoeven
Smaakvol genieten in de polder. Daar staat viersterrenhotel De Arendshoeve voor. We bieden een veelzijdige locatie met internationale allure voor luxe dineren, ontspannen overnachten en comfortabel vergaderen.

PLUS
Werken bij PLUS is werken bij een supermarktorganisatie met een missie. We willen de beste van Nederland zijn. En blijven. Als we samen de schouders eronder zetten, dan gaat het ons zeker lukken.

Kiba
Kiba is sterk vertegenwoordigt in renovatie en nieuwbouw, waarbij de nadruk ligt op renovatie- en onderhoudswerken. Ons bedrijf is betrokken bij omvangrijke projecten, zoals de renovatie van honderden woningen.Zuid-holland