vacatures Papendrecht

Banen bij bedrijven in Papendrecht


Het hart van Visser en Smit Hanab bonkt voor verbindingen. Pijpleidingen, kabels en boringen.Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie.


Smit mode is een service-gerichte keten met 18 modewinkels. Wij voeren een uitgebreid merkenpakket in midden en hoog segment. Onze kernwaarden zijn Service, Mode, Innovatie, Talent.


Mourik is een veelzijdig bedrijf. We werken voor overheden, industrie en private opdrachtgevers. Mourik is een van de grootste, zelfstandige familieBedrijven die ons land nog telt. En daar zijn we best trots op. Het zegt namelijk iets over het karakter van ons bedrijf.


Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.


Bij de Meesterbakker is er altijd een plek voor een nieuw gezicht, want we blijven stevig doorgroeien. Er zijn vier Meesterbakkers met samen meer dan vijftig winkels. Behalve de geur van versgebakken brood en gebak, bieden wij zeer gevarieerd werk, en leuke collega's.


Hier werken we aan een duurzaam inkoopbeleid waarmee ook de markt gestimuleerd wordt naar een innovatiegerichte.


Boskalis is een internationaal opererend bedrijf met een leidende positie op de wereldmarkt van baggerdiensten.


Lincon richt haar dienstverlening vooral op aannemingsbedrijven en toeleveranciers, zoals betonfabrikanten

Jobs in Papendrecht - Werk zoeken in Papendrecht

Gewijzigd: 09-10-2019