vacatures De Lier

Vacaturepagina's van bedrijven in De Lier


Rijk Zwaan is een zelfstandige, internationale organisatie in de veredeling van groente. Het primaire doel van Rijk Zwaan is medewerkers een prettige en duurzame baan bieden met goede arbeidsvoorwaarden.


Lans is een veelzijdig familiebedrijf dat graag kennismaakt met mensen die goed in hun werk zijn en van aanpakken weten. We hebben regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies, bij alle vestigingen in het Westland en Zeeland. Werken bij Lans betekent werken bij een innovatief bedrijf.


A. de Bruijn en Zn. BV is een modern organisatie dat zich bezig houdt met de productie en het verpakken van losse en trostomaten.


K. van der Spijk en Zn. is een groothandelsorganisatie in aardappelen, groenten en fruit met vestigingen in het land.


Kwekerij Schenkeveld doet dat met veel passie, liefde en toewijding. Centraal staat perfectie. Een perfect, schoon en net product kan alleen als men nauwkeurig werkt volgens alle normen die gesteld worden.


Voor de nieuwste mode trends, betaalbare kleding en het beste kledingadvies kunt u terecht in een van de 28 Van de Ven fashion shops.


Bij de Meesterbakker is er altijd een plek voor een nieuw gezicht, want we blijven stevig doorgroeien.


Welkom bij RedStar, trendsetter in pure, verse smaaktomaten. Een bedrijf met ruim 60 jaar vakmanschap, kennis en innovatie. Deze rijke traditie heeft geresulteerd in 9 soorten tomaten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, met als belangrijkste voorwaarde: een perfecte smaak.


Als toeleverancier voor bouw en industrie staat Wijngo ijzersterk in de markt. Wij denken graag mee op het gebied van bouw- en meubelbeslag, bevestigingstechniek, gereedschappen, bouw- en onderhoudsmaterieel, toegangscontrole, beroepskleding en beschermingsmiddelen.


De producten van de Bommel Meubelen zijn uniek in de wereld. De Bommel ontwerpt en produceert namelijk zelf haar meubelen.

Jobs in De Lier - Werk zoeken in De Lier
Gewijzigd: 28-08-2019