vacatures Bergschenhoek

Banen bij bedrijven in Bergschenhoek


Hyva Nederland is al decennia gespecialiseerd in oplossingen voor de transport industrie. De klantenkring is terug te vinden in de bouw, bouwmaterialen, weg- , en waterbouw, recycling- , en afvaltransport, hijsbedrijven en gemeenten. Ieder project is puur maatwerk en wordt voor de start van de opbouw volledig uitgewerkt. Dit levert unieke voertuigen op die zijn toegespitst op de wensen van de afnemer.


Ons team bestaat uit 60 medewerkers, veel van hen hebben de groei van het bedrijf meegemaakt. De ervaring van deze ‘oude rotten in het vak’, gecombineerd met jonge vakbekwame teamleden, zorgt voor een dynamisch bedrijf met kennis van zaken. Wij gebruiken de nieuwste technieken en computerprogramma’s, zodat u als klant verzekerd van een eigentijdse werkwijze.


De geur van vers brood en de liefde voor het bakkersvak wordt al meer dan 120 jaar binnen onze familie van generatie tot generatie doorgegeven. Vanuit de bakkerij op het bedrijventerrein in Bleiswijk worden dagelijks 28 eigen winkels van brood en banket voorzien.


Welkom op de website van De Plantenhal B.V. Regelmatig zijn we op zoek naar een algemeen medewerker voor diverse vestigingen.


Natuurlijke, mechanische en balansventilatie namen de afgelopen jaren een hoge vlucht.


Jobs in Bergschenhoek - Werk zoeken in Bergschenhoek

Gewijzigd: 09-10-2019