vacatures Barendrecht

Banen bij bedrijven in Barendrecht


Over CSU Met 17.000 medewerkers is CSU een top 3 schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste werkgevers van Nederland.


Smit mode is een service-gerichte keten met 18 modewinkels. Wij voeren een uitgebreid merkenpakket in midden en hoog segment. Onze kernwaarden zijn Service, Mode, Innovatie, Talent. Smit mode is een familiebedrijf waarnaast een gezellige sfeer, ook een aanpakmentaliteit heerst.


De drijfveer van DNV GL is het waarborgen van leven, eigendommen en het milieu. Vanuit deze doelstelling helpt zij organisaties de veiligheid en duurzaamheid van hun bedrijfsvoering te verbeteren.


Ben jij toe aan een functie waarin je met slapen geld verdient? Bij Beter Bed zijn we altijd op zoek naar mensen die voor de volle 100% gaan. Ben jij iemand bij wie 'goed' altijd net een beetje beter kan?


DESTIL is een groothandel, maar vooral ook een partner voor onze klanten in de bouw en industrie. DESTIL staat voor kwaliteit, vakkundig advies en een hoge leverbetrouwbaarheid. Elke dag opnieuw. Daarom zijn we altijd geïnteresseerd in ondernemende en gemotiveerde medewerkers voor diverse functies.


Binnen de Bastion Hotel Groep werken we aan een duurzaam inkoopbeleid. Binnen de Bastion Hotel Groep werken we aan een duurzaam inkoopbeleid waarmee ook de markt gestimuleerd wordt naar een innovatiegerichte.

Als hoofdaannemer bedient Van Vulpen klanten met een hoge reputatie in de aanleg, onderhoud en beheer van ondergrondse kabel- en leidingnetwerken.

Jobs in Barendrecht - Werk zoeken in Barendrecht

Gewijzigd: 09-10-2019