Werk zoeken in Zeeland

Banen bij bedrijven in Terneuzen


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan bij een bedrijf in Terneuzen? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Bilfinger Industrial Services
Bilfinger Industrial Services heeft regelmatig Jobs, voor starters en ervaren medewerkers. Naast een goede begeleiding tijdens de inwerkperiode bieden wij je een goed primair en uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket en tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

C&A
Heb je een passie voor fashion en retail, voel jij je thuis in een dynamische, commerciële omgeving waarin alles draait om de klant? Dan ben jij bij C&A Nederland op je plek!

Bomont
Bomont heeft voor ieder wat wils! We hebben 9 inspirerende fysieke winkels waarvoor we dagelijks met veel plezier honderden pakketjes inpakken. Samen werken we heel hard met één doel!

De Plantenhal B.V.
Welkom op de website van De Plantenhal B.V. Regelmatig zijn we op zoek naar een algemeen medewerker voor diverse vestigingen.

DESTIL
DESTIL is een groothandel, maar vooral ook een partner voor onze klanten in de bouw en industrie. DESTIL staat voor kwaliteit, vakkundig advies en een hoge leverbetrouwbaarheid. Elke dag opnieuw. Daarom zijn we altijd geïnteresseerd in ondernemende en gemotiveerde medewerkers voor diverse functies.

Gamma
GAMMA heeft een open en heldere bedrijfsstructuur en de GAMMA-bouwmarkten bieden flinke uitdagingen en ontplooiingsmogelijkheden. Om je daarin te ondersteunen biedt GAMMA je een goed inwerktraject en prima opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

GGD Zeeland
GGD Zeeland is een dienstverlenende organisatie met een veelheid aan functies.

Houg koeling
Houg koeling is al 40 jaar actief in koel- , vries- en klimaattechniek.

Marskramer
Wij behoren in Nederland tot de top 3 van de retailmarkt in huishoud- en speelgoedartikelen. Enthousiaste mensen werken samen aan het succes en de groei van Marskramer.

Perry Sport
Perry biedt een unieke mix van sports, lifestyle en adventure. Het aanbod bevat een combinatie van leading brands als Nike, Adidas en Under Armour én nieuwkomers als bijvoorbeeld Kari Traa en Fjällräven. Het Perry aanbod bestaat niet alleen uit (sport)kleding en (sport)schoenen, maar biedt ook een variatie aan technische Sports Equipment en outdoor Essentials.

Plieger
Vind je in het vacatureoverzicht op dit moment geen passende functie, maar heb je wel interesse in een Job bij Plieger? Heb je kennis van sanitair, CV, installatiemateriaal en elektra? Stuur dan een open sollicitatie naar ons.

Profile
Regelmatig zoeken wij bij Profile naar gemotiveerde professionals met hart voor banden en auto-onderhoud. Wil jij werken in een omgeving waarbij niet één dag hetzelfde is, waar je met veel verschillende automerken aan de slag gaat en een organisatie die volop in ontwikkeling is?

Scalda
Regelmatig zijn wij op zoek naar mensen met een ruime werkervaring in de beroepspraktijk

Scapino
Scapino is een prachtig Nederlands bedrijf. Een sterk merk dat staat voor een goede kwaliteit schoenen, kleding en sportartikelen. Tegen een aantrekkelijke prijs. We verrassen onze klanten telkens weer met onze complete, tikje brutale collectie. Voor elk moment en iedere gelegenheid biedt Scapino een keus.

Stoffels Bleijenberg
Dagelijks verzorgen onze ruim 900 medewerkers bij honderden opdrachtgevers de dagelijkse schoonmaak.

Van der Peijl Groep
Van der Peijl Groep is een keten van groothandelsondernemingen.

Zorgcentrum Bachten Dieke
Zorgcentrum Bachten Dieke maakt zich sterk voor professionele en persoonlijke zorg in een gemoedelijke, huiselijke sfeer.


Zeeland