Werk zoeken in Zeeland

Banen bij bedrijven in Middelburg

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

HERDER B.V.
Middelburg

HERDER B.V. is een bedrijf dat zich met circa 85 medewerkers toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van hydraulisch- mechanische machines op het gebied van sloot- en bermonderhoud.

Bomont
Middelburg

Bomont heeft voor ieder wat wils! We hebben 9 inspirerende fysieke winkels waarvoor we dagelijks met veel plezier honderden pakketjes inpakken.

C&A Mode
Middelburg

C&A Mode voor jong en oud, die voor elke gelegenheid en voor ieder type de juiste kleding heeft.

De Waag
Middelburg

De Waag draagt bij aan een veiliger samenleving.

GGD Zeeland
Middelburg

De GGD Zeeland is een dienstverlenende organisatie met een veelheid aan functies.

Fluiconnecto
Middelburg

Fluiconnecto is in Nederland als gerenommeerde groothandel in Hydrauliek slangen en componenten al 75 jaar leverancier aan eerste opbouwers (OEM) en onderhoud- en reparatieondernemingen.

Hillebrand Konstruktiebedrijf B.V
Middelburg

De bedrijfsactiviteiten richten zich voornamelijk op de industriële sector, zoals wegen- , water- , beton- en utiliteitsbouw.

Scherp
Middelburg

We zijn een jong enthousiast team en werken met stagiares, leerlingen, afwassers, parttimers en zelfstandig werkend gediplomeerden.

KFC
Middelburg

Bij KFC willen we een ding en dat is onze gasten vaak de ultieme KFC beleving geven. Dit betekent dat we altijd 100% willen scoren op gasttevredenheid. Lijkt het je leuk om als kok, keukenmedewerker of achter de kassa te werken? En kan jij ervoor zorgen dat gasten altijd tevreden het restaurant verlaten? Dan zoeken wij opzoek naar jou!

Kwantum
Middelburg

Kwantum is een moderne en succesvolle discounter die deel uitmaakt van de Macintosh Retail Group.

Lidl
Middelburg

Bij Lidl zetten we ons samen in voor het beste resultaat.

Marskramer
Middelburg

Wij behoren in Nederland tot de top 3 van de retailmarkt in huishoud- en speelgoedartikelen. Enthousiaste mensen werken samen aan het succes en de groei van Marskramer.

McDonald's
Middelburg

Uiteraard zit er ook een McDonald's restaurant bij jou in de buurt en kun je lekker dichtbij huis aan de slag

Media Markt
Middelburg

Media Markt wordt in 2004 uitgeroepen tot beste Elektronica winkel van Nederland.

Profile
Middelburg

Regelmatig zoeken wij bij Profile naar gemotiveerde professionals met hart voor banden en auto-onderhoud. Wil jij werken in een omgeving waarbij niet één dag hetzelfde is, waar je met veel verschillende automerken aan de slag gaat en een organisatie die volop in ontwikkeling is?

Scalda
Middelburg

Regelmatig zijn wij op zoek naar mensen met een ruime werkervaring in de beroepspraktijk die met enthousiasme kennis en ervaring over willen dragen.

Scapino
Middelburg

Scapino is een prachtig Nederlands bedrijf. Een sterk merk dat staat voor een goede kwaliteit schoenen, kleding en sportartikelen.

Swiss Sense
Middelburg

De Swiss Sense winkels zijn er voor iedereen die opzoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Tafelen
Middelburg

Bezoek restaurant Tafelen! Geniet onbeperkt van wereldgerechten, tegen een vaste all-in prijs.

Technische Unie
Middelburg

Technische Unie is marktleider in het leveren van installatiematerialen werken bij Technische Unie betekent veel ruimte voor ondernemerschap en initiatief. We blijven investeren in onze dienstverlening èn de ontwikkeling van de collega’s.

UniPharma
Middelburg

UniPharma bevoorraadt meer dan 2000 drogisterijen, apotheken, gezondheidswinkels, parfumeriespeciaalzaken en supermarkten in heel Nederland en België.

Valk Hotel
Middelburg

Voor het runnen van hotels en restaurants is veel expertise nodig. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers bij wie gastvrijheid in de genen zit. Wil jij graag bij ons familiebedrijf aan de slag? Laat van je horen.

Woongoed Middelburg
Woongoed Middelburg is een actieve onderneming voor woondiensten. Verankerd in de regionale samenleving.Zeeland